آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
2بازدید

واکنش حقیقت‌جو به پخش مستند وی

آفتاب نوشت:

فاطمه حقیقت‌جو نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به عزت‌الله ضرغامی رئیس سازمان صدا سیما به پخش مستندی علیه وی در صدا و سیما واکنش نشان داده است و  ضمن تکذیب محتوای آن، به بیان توضیحاتی در این مورد پرداخته است.

خانم حقیقت‌جو در نامه خود خطاب به رئیس صدا و سیما آورده است: در این نامه می‌کوشم ضمن بیان واقعیت‌ها، فیلم ساخته شده دستگاه زیر نظر شما را با متن واقعی سخنانم، مقایسه می‌کنم تا حقایق روشن شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۳/۰۸ ۱۶:۴۳

خب بی انصاف پس نامه ایشون را چاپ کنید تا دلایلش شنیده بشه!

يونس۱۳۸۹/۰۳/۰۸ ۱۵:۳۹

احسنت به خانم حقيقت جو كه دروغهاي آشكار 20:30 را نقش بر آب كرد ....

حسين۱۳۸۹/۰۳/۰۸ ۱۵:۰۶

خوب بود متن نامه رو هم منتشر میکردید. البته میدونم که یه قسمتهاییش قابل پخش نیست لکن بیشتر حجم نامه قابل انتشار هست

ناشناس۱۳۸۹/۰۳/۰۸ ۱۵:۰۳

همين ،حالا ما چي بفهميم.

ناشناس۱۳۸۹/۰۳/۰۸ ۱۴:۳۳

همین. خوب چرا نمی نویسید ببینیم حرفش چیه تا سره را از ناسره تشخیص بدیم. این دیگه چه جورشه. مردم نباید حرف دو طرف را گوش بدن و قضاوت کنند؟ یا محکومند فقط یه طرف را گوش بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۳/۰۸ ۱۴:۱۷

بابا اطلاع رساني!! خب شما هم مقايسه ايشان را مي گذاشتيد! حتما مي دانيد كه بعد از حقيق جو ها نوبت بازتابي ها هم مي رسد!!!

ra_wot۱۳۸۹/۰۳/۰۸ ۱۴:۰۴

حتما صدا و سیما به آخرین تکنولوژی هالیوود دست پیدا کرده که فیلم جعل می کند .

ناشناس۱۳۸۹/۰۳/۰۸ ۱۴:۰۰

می ترسید متن نامه را منتشر نمایید ؟؟
حداقل بخش هایی که دروغ و واقعیات را کنار هم گذاشته بود را ...

ناشناس۱۳۸۹/۰۳/۰۸ ۱۳:۵۹

خوب چرا تمام نامه حقیقت جو راننوشته اید؟ ترسیدید حقیقت روشن شود

ناشناس۱۳۸۹/۰۳/۰۸ ۱۳:۳۰

ای کاش ما هم می توانستیم متن نامه را ببینیم تا خودمان قضاوت کنیم؛ ولی افسوس که برای رأی و اندیشه ما ارزشی قائل نیستند و همه جا فیلتر و بازار تهمت و شایعه داغ است.

مجتبی۱۳۸۹/۰۳/۰۸ ۱۳:۱۲

پس چرا محتوای اين تکذيبيه را نياورده اید؟

مرتضی۱۳۸۹/۰۳/۰۸ ۱۳:۰۱

اولا خبرتون خیلی کامل بود. دوما مستند اسمش روش هست !! یعنی مبتنی بر سند. سوم گفتید گزارشی علیه حقیقت جو. این گزارش علیه یا له کسی نبود هر کسی قضاوت خودش رو میکنه. مستند نمی تواند علیه یا له کسی باشه این تحلیلهای شماست که اسنطوری برداشت میکنه. ضمنا منتظر مستند تابناک هم باشید!!

ناشناس۱۳۸۹/۰۳/۰۸ ۱۲:۵۷

آنچه كه عيان است چه حاجت به بيان است

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.