آخرین خبرشهباز شریف: تعاملات اخیر با ایران و دیگر کشورها مثبت بوده است
2بازدید
۰

دستگیری عامل اسیدپاشی در شهرستان دیّر

فرمانده انتظامی شهرستان دیّر از دستگیری عامل اسیدپاشی خبر داد.

به /زارش ایسنا، سرهنگ مهدی نظریه با اعلام جزئیات این خبر گفت: در ساعت پایانی شب گذشته در پی خبری مبنی بر وقوع اسید پاشی بر روی فرد تبعه افغانستان ماموران گشت انتظامی کلانتری شهر دیر به محل مراجعه کردند.

وی تشریح کرد: تحقیقات اولیه حاکی از این بود، متهم که تبعه کشور افغانستان می باشد پس از درگیری با شاکی، اسیدی که از قبل تهیه کرده بود را به صورت وی ریخته و از محل متواری می شود.

فرمانده انتظامی دیّر افزود: با تماس شهروندان با اورژانس سریعا شخص مصدوم به بیمارستان کنگان انتقال و تحت درمان قرار گرفت.

سرهنگ نظریه ادامه داد: با انعکاس نتیجه تحقیقات انجام شده شناسایی مخفیگاه و دستگیری متهم با هماهنگی های قضائی در دستور کار قرار گرفت و ماموران موفق شدند مخفیگاه متهم را در کمتر از ۲ ساعت شناسایی و تیمی از ماموران برای دستگیری متهم به مخفیگاه متهم اعزام شدند.

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: متهم پس از دستگیری برای تحقیقات تکمیلی و بازجویی به کلانتری منتقل شده و بعد از تکمیل تحقیقات پرونده برای انجام مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد و از ان طریق روانه زندان مرکزی بوشهر شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.