آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

مهار آتش سوزی جنگل‌های ماسال

فرمانده یگاه حفاظت منابع طبیعی گیلان، از مهار آتش سوزی جنگل‌های ماسال خبر داد و خاطرنشان کرد: خوشبختانه حریق سطحی بوده و تحت کنترل قرار دارد، اما همچنان در حال اطفا هستیم.

مهار آتش سوزی جنگل‌های ماسال
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سرهنگ محمد قربانی لرد با اشاره به وقوع حریق در جنگل‌های طبیعی شهرستان ماسال، اظهار کرد: آتش سوزی در جنگل‌های پهن برگ شاندرمن از روز جمعه آغاز و دیروز مهار شد.

وی با بیان اینکه گرمای هوا و وزش باد جنوبی موجب شعله ور شدن مجدد حریق در دو منطقه از جنگل‌های ماسال شده است، تصریح کرد: هم اکنون یک منطقه شش هکتاری و یک منطقه حدودا ۱۵ هکتار درگیر حریق بوده و خار و خاشاک خشک شده پای درختان در حال سوختن است.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان، از مهار آتش سوزی خبر داد و خاطرنشان کرد: خوشبختانه حریق سطحی بوده و تحت کنترل قرار دارد؛ البته آتش بیشتر متوجه برگ‌های خشک و خار و خاشاک است و اجازه آسیب دیدن درختان را نمی‌دهیم.

قربانی لرد، با بیان اینکه صعب العبور بودن منطقه اجازه حضور ماشین‌های آتش نشانی را نمی‌دهد، گفت: با حضور ۵۰ نفر از نیرو‌های یگان حفاظت و همیاران طبیعت و هلال احمر و بسیجیان و مردم محلی در حال اطفای حریق به وسیله تجهیزات انفرادی شامل دمنده و آتش کوب و چنگک هستیم و امیدواریم در صورت مساعد بودن وضعیت جوی تا پایان امشب اطفا شود.

وی ۹۵ درصد احتمال این آتش سوزی را بی احتیاطی دانست و یادآور شد: در این موقع از سال عوامل طبیعی موجب ایجاد حریق در جنگل‌ها نمی‌شود و لذا بعد از اطفا، بررسی‌های لازم صورت می‌گیرد.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی گیلان، از مردم خواست در شرایط وزش باد از روشن کردن آتش در اراضی جنگلی خودداری کنند و اضافه کرد: در فصل پاییز درختان خشک هستند و به راحتی آتش می‌گیرند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.