آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

اشتباه ترامپ در اعلام پیروزی زودهنگام

سخنرانی رئیس جمهوری آمریکا در کاخ سفید و اعلام زودهنگام پیروزی در انتخابات با واکنش گسترده رسانه‌های مهم جهان روبه‌رو شد.

اشتباه ترامپ در اعلام پیروزی زودهنگام

به گزارش تابناک به نقل از همشهری آنلاین، در شرایطی که هنوز شمارش آرا در سه ایالت بسیار مهم و کلیدی میشیگان، ویسکانسین و پنسیلوانیا به پایان نرسیده و آمار آرای پستی در این سه ایالت بسیار زیاد بوده، دانلد ترامپ در سخنرانی شبانگاهی خود در اتاق شرق کاخ سفید مدعی شد انتخابات را از جو بایدن برده است. این در حالی است که بردن آرای الکترال فلوریدا، اوهایو و تگزاس ترامپ را به یک قدمی بایدن رسانده اما تا ساعت ۱۱:۳۰ روز چهارشنبه به وقت ایران ۲۳ الکترال کالج از رقیب خود عقب است.

ترامپ در سخنان خود در کاخ سفید پس از اشاره به بردن چند ایالت کلیدی و پیش بودن در چند ایالت دیگر در ادعایی اشتباه گفت: «راحت بگویم، ما این انتخابات را بردیم. این یک تقلب در افکار عمومی و مردم آمریکاست.» با این حال، میلیون‌ها رای هنوز شمارش نشده و به دلیل طولانی شدن فرآیند شمردن آرای پستی شاید اعلام نتیجه نهایی در سه ایالت مهم میشیگان، ویسکانسین و پنسیلوانیا تا دست‌کم یک روز دیگر طول بکشد.

دموکرات‌ها مدعی‌اند در این ایالت‌ها نامزد آنها بایدن بیش از ۵۰ درصد آرای پستی را از آن خود کرده و اگر آمار این رای‌ها به آمار روز سوم نوامبر افزده شود، شرایط به سود نامزد دموکرات تغییر می‌کند. سی‌ان‌ان، رویترز، واشنگتن‌پست، ای‌پی، گاردین و چند رسانه مهم دیگر آمریکا و جهان با برچسب «ادعای اشتباه» ادعای پیروزی زودهنگام ترامپ را پوشش دادند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۱۴ ۱۵:۳۸

این اشتباه نیست. یه جور رسمه! دلیلشو نمی دونم ولی تو بقیه ی کشورا هم این کارو می کنن. حتی توی ترکیه. قبل از پایان شمارش دو نفر اول خودشونو پیروز اعلام می کنن.

سعید۱۳۹۹/۰۸/۱۴ ۱۵:۲۰

مدیونید اگر فکر کنید فرقی بین ترامپ و بایدن هست

شهرام رودپیمای رشت آبادی۱۳۹۹/۰۸/۱۴ ۱۵:۰۴

پیروزی دونالد ترامپ قطعی است . چون باید باشد .

جو بایدن نمیتواند رییس جمهور آمریکا باشد ...............پس از یکهفته از رییس جمهور شدن ترامپ ، مقامات ایرانی تسلیم خواهند شد .

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۱۴ ۱۹:۰۱

دادش عجب فامیلی داری

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۱۴ ۱۶:۰۴

به همین خیال باش

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۱۴ ۱۵:۳۸

هر کسی انتخاب شود با رئیس جمهور جدید ایران که به احتمال زیاد نظامی است وارد مذاکره میشود

آرش۱۳۹۹/۰۸/۱۴ ۱۴:۵۹

در ایالات متحده دموکرات ها خردمند هستند. جمهوری خواهان بدون منطق هستند. هر کسی که به جمهوری خواهان رأی دهد ، طرفدار هرج و مرج است و احتمالاً به دنبال مزیت مالی است.

رضا۱۳۹۹/۰۸/۱۴ ۱۴:۵۴

خوب اینو دیگه هر آدم اسگلی میدونه که ترامپ برنده انتخابات شده . یعنی خودش نمیدونه ؟

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۱۴ ۱۴:۴۹

اشتباه نکرده ! بلمه تعمداً دروغ گفته
این موجود دروغگو و حقه باز بسیار موذی تر از این حرفهاست و البته یک جنگ روانی را آغاز کرده است.

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۱۴ ۱۵:۳۱

آخه وقتی رای ها شمارش میشه جنگ روانی دیگه چیه؟

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۱۴ ۱۴:۴۱

اشتباه نکرده. شما اشتباه میکنید.

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۱۴ ۱۴:۳۵

نگویید اشتباه بگویید با هم مثل همیشه دروغ....

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.