آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

تمرین امشب تیم ملی فوتبال برای مصاف با بوسنی

شاگردان دراگان اسکوچیچ امروز از ساعت ۱۸ در زمین شماره یک مجموعه ورزشی آزادی تمرین سبکی را برگزار کردند.

به گزارش تابناک ورزشی، در تمرین امروز پیام نیازمند، رشید مظاهری، شجاع خلیل زاده، عارف غلامی، مرتضی پورعلی گنجی، امید نورافکن، وحید امیری، احمد نوراللهی، مهدی قایدی، مهدی شیری، محمد حسین کنعانی زادگان، اکبر ایمانی و سیامک نعمتی حضور داشتند.

قرار است لژیونر‌ها هم بعد از سفر به بوسنی به اردوی تیم ملی اضافه شوند.

در آغاز این تمرین، دراگان اسکوچیچ، سرمربی تیم ملی ضمن خوش آمد به ملی پوشان گفت: شما پیراهن تیم ملی را برتن دارید و به همین دلیل بهترین هستید. من از شما می‌خواهم که در این اردو و برای دیدار مقابل بوسنی نهایت تلاش خود را به کار ببندید.

در ادامه ملی پوشان تمرین حفظ توپ را انجام دادند و در حین تمرین کادر فنی نکات تاکتیکی مدنظر را به شاگردانش منتقل کرد.

گزارش تمرین تیم ملی فوتبال ایران

رشید مظاهری و پیام نیازمند به صورت جداگانه زیر نظر ملادن زگانیر تمرین کردند.

عارف غلامی، مهدی قایدی و امید نورافکن که روز گذشته در ترکیب تیم‌های خود به میدان رفته بودند پس از دقایقی از جمع سایر ملی پوشان جدا شدند و به تمرین اختصاصی پرداختند.

ملی پوشان پس از پایان تمرین راهی ساختمان پک شدند.

گزارش تمرین تیم ملی فوتبال ایران

کاروان تیم ملی بامداد فردا تهران را ترک خواهد کرد.

تیم ملی فوتبال ایران روز پنجشنبه به مصاف تیم ملی بوسنی خواهد رفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۲۱ ۱۱:۱۱

خسته نباشید خصوصا همشهری های خوبم آقا شجاع عزیزم و آقای پور علی گنجی نازنین خدا حفظتون کنه

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۲۰ ۲۲:۲۶

وای چقدر دلم براتون تنگ شده
آقا شجاع..... هم دلم واسه شما عزیزم تنگ شده هم آقای پورعلی‌گنجی نازنین

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.