آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
3بازدید

پیشنهاد احمدی نژاد به دانشگاه خواجه‌نصیر

رئیس دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی گفت: رئیس جمهور پیشنهادی را برای طرح تجمیع ارائه کردند که طبق آن زمینی در اطراف تهران که ظرفیت تجمیع دانشگاه خواجه نصیر را دارد در نظر گرفته شده است.

محمد تقی بطحایی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در حال حاضر به اتفاق مسئولین دانشگاه مشغول بررسی این طرح هستیم و روی این پیشنهاد کار می کنیم.

رئیس دانشگاه خواجه نصیر گفت: همچنین معاونت شهرداری تهران با جدیت پیگیر طرح تجمیع دانشگاه خواجه نصیر است و در این باره جلساتی را با دانشگاه داشته که امید است به انجام برسد. از طرف دیگر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز پیگیر موضوع است.

وی درباره بحث تجمیع دانشگاه خواجه نصیر در زمینی واقع در محدوده شرق تهران گفت: متاسفانه وزارت رفاه برای اختصاص این زمین به دانشگاه پاسخ منفی داد اما هنوز جای بررسی وجود دارد و این جواب منفی، قطعی نیست.

رئیس دانشگاه خواجه نصیر پیش از این در گفتگو با مهر از تجمیع این دانشگاه در زمینی به مساحت 120 هکتار واقع در ضلع شمالی شهرک امید در شرق تهران خبر داده بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۳/۱۱ ۱۷:۳۲

بجای انتقال دانشگاهها لطفا پادگانها را از شهر خارج کنید که شهر از حالت امنیتی نظامی خارج شود

فرزاد۱۳۸۹/۰۳/۱۱ ۱۷:۱۳

همین زمین رو نگیر از ما باقیش پیشکش

ناشناس۱۳۸۹/۰۳/۱۱ ۱۶:۴۰

وزارت رفاه پاسخ منفی داد؟ مگر وزارت رفاه زیر نظر ریاست جمهوری نیست ؟ مگر دلیل قانع کننده ای داشته باشد.

ناشناس۱۳۸۹/۰۳/۱۱ ۱۴:۱۴

خوبه اگر زمین های فعلی شان به فضای سبز تغییر یابد

ناشناس۱۳۸۹/۰۳/۱۱ ۱۳:۵۰

سال 1375 ميخواستند دانشگاه را تجميع كنند و زمين آن را هم به ما نشان دادند. جالب است كه وقتي كار آقازاده ها در ميان باشد سريع حل و فصل مي شود

ناشناس۱۳۸۹/۰۳/۱۱ ۱۳:۳۵

اینقدر از دانشجو می ترسند!!!

ناشناس۱۳۸۹/۰۳/۱۱ ۱۳:۲۸

قرار بود که دانشگاهها رو ببرند خارج تهران پس چی شد؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.