آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

معاون اول رییس جمهور تاکید کرد

باید هویت دانشجویی را به رسمیت شناخت

معاون اول رییس جمهور در پیام تبریکی به مناسبت فرا رسیدن ۱۶آذر، روز دانشجو، تصریح کرد: نام دانشجو با آرمان خواهی، تلاش برای کسب آگاهی‌های علمی، اجتماعی و سیاسی، ایستادن در کنار مردم و ایستادگی برای اعتلای ایران همراه است.

باید هویت دانشجویی را به رسمیت شناخت
fه گزارش تابناک به نقل از ایسنا، متن کامل پیام اسحاق جهانگیری به شرح ذیل است:

روز دانشجو بر همه دانشجویان ایرانی مبارک. از ١٦آذر ١٣٣٢ که سه شهید سرافراز دانشکده فنی دانشگاه تهران پرچم مبارزه برای استقلال و آزادی را برافراشتند تا به امروز، نام دانشجو با آرمان خواهی، تلاش برای کسب آگاهی‌های علمی، اجتماعی و سیاسی، ایستادن در کنار مردم و ایستادگی برای اعتلای ایران همراه است.
در پیروزی انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و هر تحول بزرگ و اصلاح گرانه سهم و نقش دانشجویان برجسته و ممتاز است، چنانکه در هر گام بلند برای توسعه علمی و همه جانبه کشور. هویت دانشجویی را به رسمیت بشناسیم و حرمت همه دانشجویان را پاس بداریم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.