آخرین خبردستور مهم پزشکیان به استانداران درباره مدیریت مصرف انرژی
3بازدید
۱۷

نمی‌خواهند استقلال نتیجه بگیرد

فکری: شمشیر را علیه استقلال از رو بسته اند

یک جورهایی همه شمشیر را از رو بسته‌اند. شب بازی می‌گویند یک بازیکن‌تان محروم است، روز بازی هم یک بازیکن دیگر. خیلی‌ها کار‌هایی می‌کنند که تمرکز ما را بهم بزنند

سرمربی استقلال با وجود یک آفساید مشکوک به سود تیمش در بازی با نفت آبادان، بعد از توقف در بازی امروز لب به اعتراض گشود.

به گزارش تابناک ورزشی، محمود فکری پس از تساوی یک - یک تیم استقلال مقابل صنعت نفت آبادان در هفته پنجم لیگ برتر فوتبال، اظهار داشت: جا دارد به تیم حریف بابت یک امتیازی که گرفت، تبریک بگویم. به تیم داوری هم که خیلی خوب قضاوت کرد، تبریک می‌گویم. همان روند بازی‌های قبلی، مجدداً ادامه پیدا کردند. متأسفانه بازی امروز را با سوت‌هایی که زدند و تصمیماتی که گرفتند، به هم زدند.

وی افزود: قبل از بازی اعتراضی به داوری داشتم و خواهش کردم دقت داشته باشند، اما متأسفانه بعد از گل ما همه چیز برگشت. متأسفانه یک جورهایی همه شمشیر را از رو بسته‌اند. شب بازی می‌گویند یک بازیکن‌تان محروم است، روز بازی هم یک بازیکن دیگر. خیلی‌ها کار‌هایی می‌کنند و با آن کاری ندارند، اما تمام تمرکز ما و بازیکنان را به‌هم می‌زنند. مشخص است که کار‌هایی که انجام می‌دهند، مشخص است از کجا آب می‌خورد و نمی‌خواهند استقلال نتیجه بگیرد و شکل بگیرد. به هدف‌شان هم می‌رسند و هر کاری می‌کنند. ما تلاش می‌کنیم آماده شویم تا با خیلی چیز‌ها بجنگیم.

فکری: شمشیر را علیه استقلال از رو بسته اند

سرمربی تیم فوتبال استقلال در مورد اینکه تیمش به راحتی دو امتیاز خانگی را از دست داد، گفت: با توجه به اتفاقاتی که امروز افتاد، می‌توانستیم با گرفتن سه امتیاز با تیم صدرنشین هم‌امتیاز شویم. سه امتیاز بازی امروز خیلی مهم بود و به گل هم رسیدیم. از سد حریف گذشتیم، اما از سد اشتباهات داوری نگذشتیم. گلی که نفتی‌ها زدند، پرسیدم و گفتند آفساید درست بوده است. در محوطه جریمه نفت پنالتی شد، اما نگرفتند. در صحنه‌هایی کمک داور به سود ما پرچم می‌زد، اما داور وسط آن را عوض می‌کرد و به ضررمان تصمیم می‌گرفت. هیچ هماهنگی بین داوران نبود و متزلزل نشان می‌دادند.

فکری می‌گوید: داور وسط با ما لجبازی می‌کرد و خیلی راحت به بازیکنان و نیمکت استقلال کارت نشان می‌داد. در بحث فنی باید بگویم، چه در گلی که آفساید بود و چه در گلی که خوردیم، بازیکن حریف را گم کردیم و فرصت به آن‌ها دادیم تا به گل برسند. با امتیازاتی که داریم، به صدر جدول نزدیک هستیم و فاصله آنچنانی نداریم. باید ضعف‌های‌مان را پوشش دهیم تا به امید خدا در بازی‌های آینده بهتر بازی کنیم. برای ضعف داوری نمی‌توانیم کاری کنیم. وقتی صحبتی انجام می‌دهیم، کمیته داوران و داوران قرار نیست، لجبازی کنند. داوران به نوعی خدای زمین هستند و نباید دنبال لجبازی باشند.

سرمربی استقلال در ادامه گفت: یک سوت اشتباه تیم را بالا و پایین می‌کند. وقتی حرف می‌زنیم، نباید باعث ناراحتی داوران. داور نباید در زمین لجبازی کند. داوری که لجبازی کند فاکتور داوری را ندارد. چهار هفته حرف نزدیم عین آب خوردن علیه ما سوت زدند. در بازی با فولاد آن پنالتی را نگرفتند و یک پنالتی را برای آن‌ها گرفتند. در برنامه تلویزیونی چهار کارشناس می‌آورند، یکی می‌گوید صحنه مشکوک است و دیگری چیز دیگری می‌گوید. انگار ما از فوتبال چیزی نمی‌فهمیم و کارشناسان داوری می‌فهمند. خیلی راحت امتیازات را از ما گرفتند. برای یک تیم قشنگ سوت می‌زنند و اشتباهات‌شان به سود آنهاست، اما اشتباهات به ضرر ماست. متأسفانه باید با این اشتباهات جلو برویم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

خویی۱۳۹۹/۰۹/۱۸ ۱۷:۴۸

نبود بازیکنان تاثیر گذاردرتیم مشخص است دیاباته غفوری خودشان موثر هستند صد البته تاکتیک تیم هم باید موثر باشد اقای فکری از استادش اقای مظلومی مشاوره بگیرد

رضا۱۳۹۹/۰۹/۱۸ ۱۳:۳۰

آقاي فكري و عوامل استقلال
لطفا بجاي اينكه فرافكني كنيد و فرار رو به جلو، لطفا به فكر رفع نقاط ضعف خود باشيد.به همين سادگي.
در روز بازي با صنعت نفت كه بازي بسيار سر در گمي انجام داديد، علت بيرون بردن شجاعيان درخلا بازيكن بازيساز و توپ نگهدار چه بود؟ اگر طالب ريكاني دقت ميكرد و داور هم گل سالمش را مردود اعلام نميكرد ديروز باخت با استقلال بود ضمن اينكه همه داوران برخورد توپ با دست بازيكن صنعت نفت را پنالتي تشخيص ندادند.
نيك مي دانيم كه سال گذشته استقلال بيشترين نفع را از اشتباهات داوري برد(5 امتياز) لذا لطفادراين مقوله ديگر صحبت نفرماييد. بي برنامگي و ضعف تاكتيكي به وضوح درتيم مشهود است.

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۱۸ ۱۲:۰۲

اگر شمشیر بسته بودن گل سالم ابادان را هم رد نمی کردن الان آخرهای جدول بودی- با این حرفها بازیهای ضعیف و دانش کمت را توجیه نکن

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۱۸ ۱۱:۰۱

همون کاری که خوب یادت دادن انجام بده فحش کششون کن!

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۱۸ ۰۸:۴۰

این چرا اینقد مودب و لفظ قلم صحبت می کنه!!!

maj۱۳۹۹/۰۹/۱۸ ۰۸:۰۰

راست میگه...
گل سالم را به نفعشون آفساید میکنن بعد شمشیر را از رو بستن...
قدیما میگفتن عروس بلد نبود برقصه میگفت زمین کجه...
شما تو زمین بازی کن نتیجه بگیر عالم و آدم نمیتونه ششیربازی کنه...

م.ح۱۳۹۹/۰۹/۱۸ ۰۱:۲۶

تورو خدا بس كنید این مظلوم نمائی را.
قرارداد های سنگین و بدون رعایت كردن سقف و فرار از جواب دهی ب سازمانهایی نظیر بازرسی و تجمع مقابل مجلس و بودجه های كذائی.
بسته یا بازم بگم.
اینم از نتیجه.
دوستان بار كج ب منزل نمیرسه

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۱۸ ۰۱:۱۹

باز شروع شد.

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۱۸ ۰۱:۰۵

دکل نوردی استقلالیا شروع شد.

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۱۷ ۲۲:۵۶

این فحاش بی‌فرهنگ، واقعاً پررو هستش. به سنگ پای قزوین تنه زده

علی۱۳۹۹/۰۹/۱۷ ۲۱:۳۸

من هم موافقم شمشیر از رو بسته اند که استقلال قهرمان نشود .چون گل سالم صنعت نفت آبادان آفساید گرفته شد تا شما بازی را ببارید....پس حرف بزن تا کم نیاوری...

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۱۷ ۲۰:۵۷

دوباره مینویسم لطفا چاپش کنید: آقای فکری فرافکنی بسه دیگه. شما در حد سرمربیگری استقلال نیستی. شما رو به خیر و ما رو به سلامت.

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۱۷ ۱۹:۵۹

فکری جان، چرا بهانه میاری داداش. شما اینکاره نیستی. برو خدا را شکر کن که نباختی. استقلال اگر مربی حسابی داشت اینقدر به نفت می زد که دیگه آخرش مربی با بغض و اشک در حالیکه وجودش به خاطر ترس از اخراج می لرزه به زمین و زمان گیر نده.

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۱۷ ۱۹:۲۰

آقای فکری به جای فرافکنی هر چه زودتر برو کنار. شما در حد استقلال نیستی. شما رو به خیر و ما رو به سلامت.

رضا۱۳۹۹/۰۹/۱۷ ۱۹:۰۹

گل سالم حریف رو به اشتباه افساید اعلام کردند طلب کار هم هستید؟؟

ک.م۱۳۹۹/۰۹/۱۷ ۱۹:۰۷

عارف غلامی در صحنه گل، علی رغم فریاد های مربی کجا ایستاده بود؟
داور هند به این واضحی رو ندید!!!!!!! مثل آبشار استنلی کی روش سپاهان در فصل قبل که همه دیدند جز داور!!!.البته استقلال باید عادت کند با ۱۲ نفر در مقابلش بازی کند . نفرین بر بی عدالتی.اعصاب میلیون ها نفر رو خراب کردند.

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۱۷ ۱۹:۰۶

خخخخخخخخخخخ. اقای فکری من اصلا تئوری مبتنی بر توهم شما را رد نمی کنم. ولی معتقدم شما اصلا تاکتیک و تفکر خاصی برای اداره بازی ندارید. مطمئن باشید تا هفته 16 ام اخراج خواهید شد. استقلال پر از بازیکنان خوش تکنیک هست. دیاباته و قایدی و مطهری و وریا داریوش ...هر کدام یک مهره کلیدی هستند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.