آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

تجاوز گروهی ستاره فوتبال تأیید شد

اتهام مهاجم سابق تیم ملی فوتبال برزیل به جرم شرکت در تعرض گروهی توسط دادگاهی در ایتالیا تأیید شد.

تجاوز گروهی ستاره فوتبال تأیید شد

به گزارش تابناک دادگاهی در ایتالیا محکومیت روبینیو مهاجم سابق تیم فوتبال میلان به حبس 9 ساله به‌عنوان مجازات شراکت او در جرم تعرض گروهی به یک زن در ایتالیا را تأیید کرد.

این حادثه روز 22 ژانویه سال 2013 در باشگاهی شبانه در شهر میلان رخ داد، زمانی که روبینیو و چند فرد دیگر به یک زن 22 ساله تعرض کردند.

پس از آن ماجرا هم روبینیو و هم دوست او ریکاردو فالکو، مجرم شناخته و هر یک از آنها به 9 سال حبس محکوم شدند که نسبت به آن حکم اعتراض کردند، اما دیوان عالی کشور ایتالیا نیز این حکم را روز گذشته تأیید کرد.

حکم اولیه آنها علاوه بر حبس 9 ساله، پرداخت جریمه نقدی 60 هزار یورویی از سوی هر کدام‌شان به قربانی را نیز شامل می‌شود.

در مجموع شش نفر در آن حادثه دست داشتند، اما چهار نفر از آنها هنوز شناسایی نشده‌اند و دادگاه قادر به تشخیص هویت آنها نبوده است.

سیستم قضایی ایتالیا چهار سطح دارد و بنابراین روبینیو هنوز این شانس را دارد که نسبت به حکم خود فرجام‌خواهی و از رفتن پشت میله‌های زندان نجات پیدا کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۲۱ ۱۷:۵۱

عجب شخصیت لجنی

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۲۱ ۱۵:۵۸

خیلی تعجب میکنم.... چه نیازی هست که یه ستاره فوتبال تجاوز کنه اینا که خیلیا عاشق بودن باهاشون هستن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.