آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

جنجال افراطیون اروپایی همزمان با حضور متکی

حضور وزير خارجه کشورمان در پارلمان اروپا با جنجال برخي نمايندگان افراطي همراه شد.

به گزارش آتي نيوز ، جلسه پرسش و پاسخ نمايندگان پارلمان اروپا با منوچهر متکي وزير امور خارجه ايران بعد از ظهر سه شنبه در حالي آغاز شد که به محض ورود وي به جلسه، تعداد معدودي از نمايندگان پارلمان اروپا به ويژه انگليسي ها، به حضور وي اعتراض کردند.

اين افراد با توجه به نزديکي سالگرد انتخابات در کشورمان، تصاويري از ندا آقا سلطان را در دست داشتند و تلاش مي‌کردند مانع توجه ديگر نمايندگان به سخنان وزير خارجه کشورمان شوند.

پارلمان اروپا بطور مشترک با شوراي اروپا به قانونگذاري و اتخاذ تصميمات در اتحاديه مي‌پردازد و ۷۳۶ نفر عضو دارد. با توجه به رقمي که خبرگزاري فرانسه مبني بر اعتراض چند ده نفري نمايندگان ذکر کرده، مشخض مي‌شود که جمعيت نمايندگان همراه نشده با اين افراطيون، بسيار زياد بوده است.

سخنان متکي بر روي موضوعاتي چون حمله وحشيانه رژيم صهيونيستي به کاروان آزادي و بيانيه مهم تهران استوار بود.

همچنين استروان استيونسون نماينده انگليس در پارلمان اروپا که تمايلات شديد صهيونيستي دارد، به محض ورود متکي به سالن با فريادهاي بلند، شروع به اعتراض کرد اما ماموران امنيت سالن او را در جاي خود نشاندند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.