آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

فعلا خبری از خرید واکسن کرونا نیست

رییس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی بیان کرد: واکسن کرونای بنیاد برکت مجوز فاز اول آزمایش انسانی خود را دریافت کرده است و اوایل دیماه نیز آزمایشات خود را آغاز خواهد کرد همچنین واکسن های تولیدی انستیتو رازی نیز تا چند روز آینده مجوزهای فاز اول آزمایش انسانی خود را دریافت خواهد کرد ولی خوشبینانه‌ترین کارشناسان معتقدند که زودتر از خرداد و تیرماه سال آینده به تولید انبوه واکسن کرونا دست پیدا نخواهیم کرد.

فعلا خبری از خرید واکسن کرونا نیست

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، حسینعلی شهریاری درباره واردات واکسن کرونا گفت: تا این لحظه نتوانسته‌ایم منابع ارزی لازم برای خرید واکسن کرونا را تامین و این پول را به خارج از کشور منتقل کنیم و احتمال دارد که همانند مشکلی که در مورد واکسن آنفلوآنزا داشتیم به طوری که پول تهیه این واکسن را تامین به و خارج از کشور منتقل کنیم اما نتوانستیم واکسن آنفلوآنزا را وارد کنیم؛ هم اکنون نیز احتمال می رود که برای تهیه واکسن کرونا نیز با این مشکل روبرو شویم بنابراین تمام امید ما تولید واکسن کرونا در داخل کشور است.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه برای تهیه واکسن کرونا نیاز است که منابع مالی را به صورت فرانک تامین کنیم اظهار کرد: پول هایی که ما داریم تبدیل به فرانک نمی شود و هنوز نتوانسته ایم این پول را تامین و به طرف خارجی منتقل کنیم.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون چهار پلت فرم تولید واکسن کرونا در داخل کشور توسط ۷ شرکت دانش بنیان در دست اقدام است، اظهار کرد: از این شرکت‌ها می توان به انستیتو رازی، انستیتو پاستور، بنیاد برکت و دو نمونه نیز توسط وزارت دفاع اشاره کرد که در مجموع ۷ نمونه در داخل کشور در حال کار کردن روی تولید واکسن کرونا هستند.

رییس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی بیان کرد: واکسن کرونای بنیاد برکت مجوز فاز اول آزمایش انسانی خود را دریافت کرده است و اوایل دیماه نیز آزمایشات خود را آغاز خواهد کرد همچنین واکسن های تولیدی انستیتو رازی نیز تا چند روز آینده مجوزهای فاز اول آزمایش انسانی خود را دریافت خواهد کرد ولی خوشبینانه‌ترین کارشناسان معتقدند که زودتر از خرداد و تیرماه سال آینده به تولید انبوه واکسن کرونا دست پیدا نخواهیم کرد هرچند که انستیتو رازی مدعی شده است که اگر منابع کافی در اختیار آن قرار داده شود شاید تا پایان سال بتوانند ۲ میلیون دوز واکسن کرونا را تولید کنند که امیدواریم با کمک به این شرکت های دانش بنیان بتوانیم سال آینده واکسن کرونا را حداقل برای گروه های آسیب پذیر و پرخطر به اندازه کافی تولید کنیم.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به دستور رییس جمهور مبنی بر خرید واکسن خارجی کرونا، افزود: باتوجه به تحریم‌ها، مشکل ما تامین ارز فرانک است که اگر این ارز را تامین کنیم، سپس باید بتوانیم آن را به خارج کشور انتقال داده و بعد از آن واکسن خریداری شود لذا اینکه دستور رییس جمهور چقدر می تواند در این شرایط و با این مشکلات اجرایی شود، جای سوال دارد.

شهریاری در پاسخ به این سوال که آیا این دستور رییس جمهور یک حرکت نمایشی بوده یا بستری برای خرید و وارد کردن واکسن وجود دارد؟ اظهار کرد: ایشان با نیت خیر این صحبت را کرده‌اند و با توجه به واقعیت ها ما نمی‌توانیم در این رابطه قضاوت کنیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۲۸ ۱۹:۳۷

ما تنها كشور در دنيا هستيم كه كرونا را با حماقت وارد كشور كرده و با حماقت مضاعف آن را
منتشر كرده و كل كشور را در وضعيت قرمز قرار داد و براى تهيه واكسن هم فقط براى خودشان بهترين
نوع آن را ميخرند .....

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۲۸ ۱۹:۰۷

تا 30 درصد جمعیت کشور بر اثر کرونا نمیرند مسئولان به فکر واکسن نیستند

مجتبی۱۳۹۹/۰۹/۲۸ ۱۵:۴۳

آتش زدن پرچم و آرزوی مرگ کردن برای دولتها هزینه دارد...

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۲۸ ۱۵:۲۸

اسرائیل و عربستان برای مردمش خریدند . شاید شما اول میخواهید برای عراق و لبنان و سوریه بخرید ؟ یا مافیا در داروسازی داریم و میخواهند سود خود را ببرند . معنی قدرت و اقتدار را فهمیدیم

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۲۸ ۱۵:۰۴

اگر غیر ازاین بود جای تعجب داشت

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۲۸ ۱۴:۱۴

چقدر دروغگو هستید شما غیر ازمقدار اندک که برای خودیها به سازمان بهداشت جهانی سفارش دادید کار دیگری نکردید مگه افغانستان پولداره که شفارش داده برای مردم جان ملت پشیزی برای مسئولین ارزش ندارد

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۲۸ ۱۴:۰۲

پس تا اطلاع ثانوی مردم دسته دسته برن بهشت تا شما حضرات اگر صلاح دونستید واکسن وارد کنیید

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۲۸ ۱۳:۲۹

خوش به حال مردمان بلاد کفر

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۲۸ ۱۳:۲۷

یکی به حضرت استاد بگه خیلی وقته که چیزی به نام فرانک نداریم و واحد پول کشورهای اتحادیه اروپا یورو است.

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۲۸ ۱۳:۲۶

قابل توجه مجلس نشینان به خصوص جناب اقای قالباف که با افتخار طرح های را ارایه می کنن که ارتباط مان هر روز با دنیای غرب بسته تر شود و اقایان مصلحت نظام که از افتخارات شان مخالفت با FATF است

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۲۸ ۱۳:۱۲

به چه فلاکتی افتادیم. در حد سودان و سومالی و یمن جنگ زده هم نیستیم

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۲۸ ۱۳:۰۲

تمامی کشورها دارن کم کم تهیه میکنن بغیر از کشور ما که بعلت عدم تصویب FATF و بی کفایتی مسولینش هیچ اقدامی انجام نداده؟ من موندم پس این دولت و مجلس و ..به چه دردی مبخورن؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۲۸ ۱۲:۲۴

می شود بگویید که این کسانی که دلار گران از بازار می خرند با آن چه می کنند ؟ ترشی می اندازند ؟ چطور است که می توانند ارز ببرند ترکیه خانه بخرند ولی شما عرضه خرید واکسن ندارید؟ چطور است که ادعا می کنید فروش نفت دو برابر شده ؟ پولش را چکار می کنید؟

ارژنگ۱۳۹۹/۰۹/۲۸ ۱۲:۱۰

واقعا متاسفم که مسئولین کشورم بی لیاقتن

رضا۱۳۹۹/۰۹/۲۸ ۱۲:۰۴

باز این اخبار به درد نخور رو پخش کردید ؟ بابا ول کنید این مسائل پیش پا افتاده رو . بگید اسرائیل کی نابود میشه ؟ ما منتظریما ! زود باشید دیگه .

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۲۸ ۱۲:۰۲

اولویت تزریق واکسن آمریکایی در جهان
۱- کادر درمان
۲- مدارس
۳- كسانی که دارای بیماری های زمینه ای هستند
۴-سالمندان
۵-بقیه مردم

اولویت تزریق واکسن آمریکایی در ایران
۱- مسئولینی که بیش از دیگران مرگ بر آمریکا می‌ گویند
۲- مسئولینی که فرزندانشان در آمریکا تحصیل می کنند.
۳-مسئولین بطور عام
۴- کادر درمان ( چینی یا روسی )
۵-بقیه مردم ( واکسن ملی اگر وجود داشته باشد)
شوخی نمی کنم. اینها حاصل سال ها تجربه است.

سیدبازنشسته۱۳۹۹/۰۹/۲۸ ۱۱:۵۵

با سلام همه دروغ می گویند و ملت را سر کار گذاشته اند .ایران هیچ واکسنی خریداری نخوابد کرد.

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۲۸ ۱۱:۳۴

فعلا خبری نباشد بعدا هم خبری نخواهد بود. البته (به نظر من) الان هم برای عده ای واکسن آمریکایی از آمریکا خریداری شده است. ما هم در انتظار واکسن چینی ، روسی و ملی هستیم..عربستان واکسیناسیون واکسن آمریکایی را ،آن هم بصورت رایگان شروع کرده است ولی ما هنوز زیر ساخت های لازم را نداریم.پس چکار می کردید زیر ساخت های لازم را فراهم می کردید.البته با چه رویی از آمریکا واکسن بخواهیم. فکر کنم
مرگ بر تو + به ما واکسن بده = 0

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۲۸ ۱۱:۰۶

عربستات دیروز تزریق واکسن فایزر را به طور رایگان شروع کرده است

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۲۸ ۱۱:۰۳

مسوول مربوطه در حالیکه نیشش تا بناگوشش بازه :

"فعلا خبری از خرید واکسن کرونا نیست و صد البته هیچ وقت هم نخواهد بود"

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۲۸ ۱۰:۳۵

واکسن داخلی دروغ است. کشکی است

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۲۸ ۱۰:۳۵

مدرنا و فایزر و بقیه جدای از سابقه و تخصصشان حدود یکسال یا بیشتر هست که در این زمینه کار می کنند و اینهمه به مشکل هم برخورد کردند و شما فکر کردید تهیه بستنی است که اینجوری در موردش حرف می زنید؟

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۲۸ ۱۰:۳۴

شدیم کره شمالی. آخرش هم یک واکسن آبکی با حداکثر ۴۰ تا ۵۰ درصد کارایی می دهند مردم. چرا مردم پاکستان و عراق باید بتوانند از واکسن های خارجی استفاده کنند و ما نه. تا تیرماه چند هزار نفر دیگر به خاطر بی خیالی مسوولین خواهند مرد ؟؟؟
مثل اینکه باید برویم کسور های همسایه واکسن بزنیم.

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۲۸ ۱۰:۳۱

مملکت رو به کجا کشوندین که کل دنیا علیه ما هستن. برای چی؟ چه دستاوردی داشتین؟ مردم باید بمیرن بخاطر شعارهایی که آقایون خودشون بهش باور ندارن. مرگ بر امریکا و بدبختی و تحریم و فقر و نداری فقط برای مردمه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.