آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
2بازدید

بازداشت ۲۶ نفر از اوباش مسلح تهران

رئیس پلیس تهران با بیان اینکه ۸۷ نفر از متهمان بازداشت شده از "اوباش" سطح‌دار بودند، گفت: ۶۶ نفر از آن‌ها نیز مزاحم نوامیس بوده و ۲۶ نفر نیز به دلیل حمل سلاح بازداشت شدند.

بازداشت ۲۶ نفر از اوباش مسلح تهران

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، سردار حسین رحیمی پیش از ظهر امروز در حاشیه اجرای طرح اقتدار (بازداشت اراذل و اوباش پایتخت) با بیان اینکه طرح مذکور در ۷۷ نقطه تهران به اجرا درآمد، اظهار کرد: در طرح مذکور با اجرای ۱۹۱ پرونده، ۲۱۴ نفر بازداشت شدند.

رئیس پلیس تهران با بیان اینکه ۸۷ نفر از متهمان بازداشت شده از اوباش سطح‌دار بودند، گفت: ۶۶ نفر از آن‌ها نیز مزاحم نوامیس بوده و ۲۶ نفر نیز به دلیل حمل سلاح بازداشت شدند.

این مقام انتظامی ضمن هشدار به واحد‌های صنفی که صنف خود را به محلی برای پاتوق اراذل و اوباش تبدیل می‌کنند، تصریح کرد: ۳۳ واحد صنفی نیز به دلیل اینکه به محلی برای پاتوق اوباش تبدیل شده بودند، پلمب شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

مسعود۱۳۹۹/۱۰/۰۳ ۱۶:۴۹

واکسن کرونا را روی اراذل اوباش آزمایش کنن

ناشناس۱۳۹۹/۱۰/۰۳ ۱۵:۴۳

اوباش" سطح‌دار یعنی چی دیگه ؟! تعریفش چیه ؟! چرا هر روز یه واژگان اختراع میکنن ؟!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.