آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

کرونای انگلیسی وارد فلسطین اشغالی شد

وزارت بهداشت فلسطین اشغالی از شناسایی چند نفر مبتلا به کرونای انگلیسی خبر داد.

کرونای انگلیسی وارد فلسطین اشغالی شد
به گزارش تابناک به نقل از فارس، منابع خبری صهیونیست از ورود کرونای انگلیسی به فلسطین اشغالی خبر دادند.

در حالیکه مقامات رژیم صهیونیستی مدعی موفقیت در مواجهه با کروناهستند، منابع خبری غروب چهارشنبه به وقت تهران به نقل از وزارت بهداشت این رژیم از پیدا شدن چند نفر مبتلا به کرونای انگلیسی در اسرائیل خبر دادند.

وزارت بهداشت رژیم اسرائیل اعلام کرده که ۴ مورد ابتلا به کرونای انگلیسی که به تازگی از انگلیس وارد فلسطین اشغالی شده‌اند را شناسایی کرده است. وزارت بهداشت رژیم اسرائیل مدعی قرنطینه این افراد شده است.

در پی انتشار اخباری از کشف نسخه جدید و جهش‌یافته ویروس کرونا در انگلیس شماری از کشور‌های اروپایی از جمله اتریش، بلژیک، آلمان، ایرلند و هلند پرواز‌های خود به و از ایتالیا را به حالت تعلیق درآوردند و ترکیه نیز اعلام کرد که تمامی راه‌های ارتباطی با انگلیس و هلند و همچنین دانمارک و آفریقای جنوبی را قطع کرده است.

وزیر بهداشت انگلیس دوشنبه هفته گذشته از یافت نوع جدید ویروس کرونا با قدرت شیوع سریع‌تر در این کشور خبر داد و مت هانکوک دستکم ۶۰ مقام محلی مختلف در انگلیس، عفونت‌هایی را که بر اساس گونه جدید کرونا ایجاد شده ثبت کرده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.