آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3بازدید

دستگیری عوامل نزاع دسته‌جمعی در برازجان

فرمانده انتظامی شهرستان دشتستان از شناسائی و دستگیری ۷ نفر از عوامل درگیری و نزاع دسته جمعی در شهر برازجان خبر داد.

دستگیری عوامل نزاع دسته‌جمعی در برازجان
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سرهنگ فرهاد آراوند در این باره گفت: عصر امروز در پی اعلام وقوع نزاع دسته جمعی در محله حسین آباد برازجان، ماموران انتظامی در محل نزاع و درگیری حضور یافته و اقدامات لازم را برای شناسائی و دستگیری عوامل درگیری آغاز کردند.

این مقام انتظامی افزود: در بررسی ماموران انتظامی مشخص شد هفت نفر از اعضای دو خانواده با یکدیکر درگیر و یک نفر در این درگیری بر اثر اصابت گلوله زخمی و به بیمارستان انتقال شده است.

فرمانده انتظامی دشتستان بیان کرد: با توجه به اهمیت موضوع و به منظور پیشگیری از خدشه دار شدن احساس امنیت شهروندان با استفاده از تمامی ظرفیت‌ها و با اشراف اطلاعاتی پلیس دشتستان در فاصله زمانی ۲ ساعت پس از وقوع نزاع دسته جمعی تمامی ۷ نفر متهم این نزاع از جمله عامل تیراندازی منجر به جرح دستگیر و در بازرسی از منزلش یک قبضه اسلحه کشف شد.

سرهنگ آراوند با بیان اینکه امنیت شهروندان خط قرمز پلیس دشتستان است، گفت: پلیس با اخلالگران امنیت و آرامش مردم قاطعانه برخورد خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.