رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
8بازدید
۰

سه شهرستان استان همدان در وضعیت آبی کرونایی

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: با تلاش مسوولان و همراهی مردم سه شهرستان اسدآباد، فامنین و بهار در وضعیت آبی کرونایی قرار گرفت.

سه شهرستان استان همدان در وضعیت آبی کرونایی

به گزارش «تابناک»، دکتر «محمد طاهری» در گفت وگو با ایرنا افزود: به تازگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رنگ «آبی» به معنای «کم خطر» را به رنگ بندی رسمی شهرستان های کشور از نظر شیوع ویروس کرونا اضافه کرده است.

وی اضافه کرد: در این رنگ بندی همچنین رنگ زرد به معنی «خطر متوسط»، نارنجی «پُرخطر» و رنگ قرمز «خیلی پُرخطر» است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان اضافه کرد: بر این اساس سه شهرستان اسدآباد، فامنین و بهار در وضعیت آبی کرونایی و مابقی شهرستانها در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.

وی تاکید کرد: هر چند با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و حفظ فاصله اجتماعی شاهد روند کاهشی کرونا در چند هفته گذشته تداوم داشت اما این به معنای ریشه کن شدن و از بین رفتن این ویروس نیست بلکه می تواند فرصتی برای جهش ویروس کرونا و برخی ژن های مربوط به آن باشد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان تاکید کرد: بنابراین شهروندان باید همانند گذشته نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی به ویژه پرهیز از حضور در تجمع و دورهمی های خانوادگی، رعایت فاصله فیزیکی و زدن ماسک اهتمام ورزند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.