رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
2بازدید
۱۳

آخرین آمار کرونا در ایران تا ۲۱ دی/ جان باختن ۷۱ بیمار کووید ۱۹ در شبانه روز گذشته

از میان موارد مشکوک ابتلا به ویروس کرونا در نقاط مختلف کشورمان در ۲۴ ساعت اخیر، آزمایش ۵۹۶۸ تن دیگر مثبت شد تا به شمار مبتلایان «کووید-۱۹» اضافه شود؛ مبتلایانی که بسیاری شان بهبود یافته و مرخص شده‌اند، ولی هنوز برخی شان بستری هستند و حال ۴۶۶۴ تن از ایشان وخیم است.

آخرین آمار کرونا در ایران تا ۲۱ دی/ جان باختن ۷۱ بیمار کووید ۱۹ در شبانه روز گذشته
تابناک اجتماعیپس از شناسایی موارد مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا در نقاط مختلف کشور و انجام تست‌های ویژه، شمار مبتلایان از یک میلیون و ۲۸۶ هزار تن گذشت.
 

به گزارش «تابناک»؛ دکتر سیما سادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشورمان گفت: از ظهر دیروز تا ظهر امروز و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۵ هزار و ۹۶۸ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شده که ۴۱۷ مورد بستری شدند. با احتساب این افراد، مجموع آمار مبتلایان قطعی در کشورمان به یک میلیون و ۲۸۶ هزار و ۴۰۶ تن رسید.

وی در ادامه گفت: در ۲۴ ساعت اخیر، ۷۱ تن از مبتلایان جانشان را از دست داده‌اند؛ بنابراین، تا ظهر امروز، متاسفانه آمار جان باختگان این بیماری در کشورمان به ۵۶ هزار و ۱۷۱ تن رسیده است. همچنین تا به امروز خوشبختانه یک میلیون و ۶۷ هزار و ۴۶۶ تن بهبود یافته‌اند.

لاری افزود: ۴۶۶۴ تن از بیماران در وضعیت شدید این بیماری قرار دارند. همچنین تاکنون ۸ میلیون و ۱۵۳ هزار و ۲۶۴ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.

وی در تشریح وضعیت در نقاط مختلف کشورمان گفت: در حال حاضر و بر پایه آخرین تحلیل ها، ۷ شهرستان ساری، آمل، فریدونکنار، قائمشهر و نکا در استان مازندران و بندرگز و کردکوی در استان گلستان در وضعیت قرمز قرار دارند. همچنین ۳۰ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۱۹ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۹۲ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

بر پایه آمار‌های ۲۴ ساعت اخیر، «نرخ مرگ» در کشورمان ۵.۰ درصد است و به همین تناسب، «نرخ بهبود» ۹۵.۰ درصد، در حالی که میانگین نرخ مرگ در جهان ۲.۹ درصد است و همچنان وضعیتی به مراتب بهتر از کشورمان را نشان می‌دهد.

 
 
برای مشاهده آخرین و به روزترین آمار مبتلایان، جان باختگان و بهبود یافتگان ویروس کرونا و همچنین اطلاع از «نرخ مرگ» و «نرخ بهبود» در کشورمان و جهان، اینجا را کلیک کنید.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۱۰/۲۱ ۲۱:۲۰

اینطوری اگه پیش بره یعنی می تونیم بریم راهپیمایی و چندتا مرگ بر امریکا و اسرائیل بگیم

نیاز۱۳۹۹/۱۰/۲۱ ۱۸:۲۳

جالبه نظام پزشکی مازندران امار دیروزش بالای 200 نفر بستری تو یک روز بوده ولی اینها امار کل کشور رو میگن 400 نفر

علیرضا۱۳۹۹/۱۰/۲۱ ۱۶:۳۹

دلار نورچشمی به زودی زیر 20 هزار
دولت تلاش زیادی میکنه دلار رو بالا نگهداره تا حداکثر نوسان رو ازش بگیره
تا رفتن ترامپ کمتر از 10 روز مونده
سیگنال های ریزشی دلار:
1- شروع مذاکرات با امریکا
2- تصویب اف ای تی اف
بیچاره دلال ها

ناشناس۱۳۹۹/۱۰/۲۱ ۱۵:۵۶

با توجه به این که دولت خرید واکسن مرغوب و معتبر خارحی رو از دستور کار خودش خارج کرده، قطعا آمار باید از این به بعد کمتر و کمتر بشه!!!!

ناشناس۱۳۹۹/۱۰/۲۱ ۲۰:۰۵

منظورت از واکسن مرغوب و معتبر خارجی واکسن فایزره که حتی کادر درمان آمریکا هم از زدن آن خودداری کردند؟

ناشناس۱۳۹۹/۱۰/۲۱ ۱۷:۳۲

اگه واکسن امریکایی و انگلیسی مرغوبن پس چرا تو کشور خودشون اینقدر کشته میدن. دیروز امریکا 3238 و انگلیس 1035 کشته دادن و صدر و چهارم جدول را در اختیاز داشتن و ایران با 82 کشته 22م بود.

ناشناس۱۳۹۹/۱۰/۲۱ ۱۷:۱۲

گلم چجوری تست کردی فهمیدی مرغوبه؟

ناشناس۱۳۹۹/۱۰/۲۱ ۱۵:۴۰

با این خود تحریمی ها پیش بریم حالا حالاها باید مردم رو فقط در حد یک شماره ببینیم که کم میشن!!!!!!

ناشناس۱۳۹۹/۱۰/۲۱ ۱۵:۳۷

خوبه روزی هفت تا دیگه کم کنن ده روز دیگه ایشالا جشن کرونا کشون رو با دهه فجر میگیریم به سلامتی و میمنت واکسنم که دیگه نمیخوایم همون ایرانیام میسازین بفروشین برای سال ایینده کسری بودجم تامین بشه تبریک به همه

سبوس برنج شمال۱۳۹۹/۱۰/۲۱ ۱۹:۵۵

چجوریه در دهه فجر


آمار به صفر میرسه؟

محمد۱۳۹۹/۱۰/۲۱ ۱۸:۴۰

یک سال مرتب و هر روز حرفهای تکراری و بی معنا
و جالب تر اینکه هر روز هم تابناک نظرات تون را منتشر می کنه

ناشناس۱۳۹۹/۱۰/۲۱ ۱۸:۰۶

همه ش برای این که پول ندارن واکسن بخرن.

ناشناس۱۳۹۹/۱۰/۲۱ ۱۷:۱۲

خسته نشدید از این سناریو پردازی؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.