فرشاد کوچولو به اتهام شرارت دستگیر شد
فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان از دستگیری یکی از اوباش این شهرستان حین درگیری با کسبه خبر داد.

به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ فرامرز رضایی، فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان گفت: در پی دریافت خبری مبنی بر درگیری دو نفر از اوباش در حوزه انتظامی شهرستان بهارستان، تیمی از ماموران انتظامی برای بررسی موضوع به محل وقوع درگیری اعزام شدند که در نهایت توانستند متهمان درگیری را دستگیر کنند.
وی افزود: در سابقه این افراد درگیریهای خیابانی، شرارت، تخریب اموال عمومی، ضرب و حرح عمدی، اخلال در نظم عمومی و قدرت نمایی با چاقو وجود دارد.
سرهنگ رضایی تصریح کرد: در این درگیری متهمان دو نفر از شهروندان را با ضرب چاقو مجروح کرده که هر دو فرد در حال حاضر در بیمارستان تحت درمان هستند.
وی افزود: علت وقوع درگیری این است که متهمان به دلیل خصومت شخصی به سراغ چندین مغازه دار رفته و در مقابل محل کار این افراد اقدام به حمله به آنها کردند و پس از ایجاد درگیری و ضرب و شتم به افراد مقابل آسیب وصدمه وارد کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان با بیان اینکه لقب متهم اصلی پرونده فرشاد کوچولو است، بیان داشت: وی تقریبا در هر ماه یک درگیری دارد که پس از ایجاد درگیری با رضایت طرف مقابل آزاد شده بود، مخفیگاه متهم در شهرستانهای اطراف بهارستان است و هر چند وقت یکبار با حضور در این شهرستان اقدام به اوباش گری و نزاع با دیگران کرده و پس از آن نیز متواری میشده است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
چرا اعدامش نمی کنید؟؟؟
شکر خورده! کوچیک مونده!☺
رضایت طرف مقابل نباید شرط اصلی باشه بلکه باید بخشی از مجازات باشه
دنیا داره روی کنترل زندگی شهری با هوش مصنوعی کار می کنه
اما
ما هنوز درگیر رفتارهای هنجارشکنانه قرون وسطایی امثال فرشاد کوچولو هستیم
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.