استقلال از ۷ بازیکن خود شکایت کرد! + سند
مدیرعامل باشگاه استقلال در نامه ای به علیرضا دبیر رییس فدراسیون کشتی از ۷ کشتی گیر و ۲ مربی این باشگاه رسما شکایت کرد.
به گزارش تابناک ورزشی، احمد مددی مدیر عامل باشگاه استقلال در نامه ای به علیرضا دبیر رییس فدراسیون کشتی از ۷ کشتی گیر و ۲ مربی این تیم در لیگ برتر کشتی آزاد رسما شکایت کرد.
نادرحاج آقانیا، محمدرضا سرگو، سجاد غلامی، امیرمحمد یزدانی، یونس امامی، عباس فروتن و علی موجرلو، ۷ کشتی گیر تیم استقلال به همراه محمد طلایی مربی این تیم هستند که با شکایت این باشگاه به کسر ۳۵ درصد از مبلغ قراردادشان محکوم شده اند.
همچنین بهروز یاری یکی دیگر از اعضای کادر فنی تیم کشتی آزاد استقلال بنا بر اعلام این باشگاه به دلیل عدم حضور کامل در تمرینات، پاسخگو نبودن به کادر فنی، اختلال در نظم اردوی اول و تنبیه بدنی و زبانی کشتی گیران این تیم به جریمه ۷۰ درصد از مبلغ قرارداد محکوم شده است.
تصویر نامه احمد مددی مدیر عامل باشگاه استقلال به رییس فدراسیون کشتی را در ذیل مشاهده می کنید:
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
استقلال کشتی رو هم به سمت حاشیه و حرکات غیر ورزشی میبره... واقعا چرا مسئولین با این رویه بی اخلاقی برخورد جدی نمیکنند؟ امروز تراکتور و سپاهان طرفداران بیشتری از استقلال دارند و استقلال به زحمت چهارمین تیم ایرانه که با همین روند به زودی از جمع ده تیم مردمی ایران خارج میشه
بابا پرطرفدار نکشیمون با اون 51 درصدتون
تقصیر پرسپولیسه !!!!!!!!!!
فکر میکنم یکی باید پیدا شه و حرفات رو ترجمه کنه به زبان مردم.... البته بعید میدونم چنین کسی پیدا شه
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.