انفجاری شدید در جمهوریآذربایجان
براثر وقوع انفجاری شدید در شهر «خیردالان» واقع در جمهوریآذربایجان، یک ساختمان فروریخت و برخی افراد نیز هنوز زیر آوار هستند.

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، در یک ساختمان مسکونی در مجاورت پایتخت جمهوری آذربایجان انفجار شدیدی روی داده و این سازه فروریخته است.
ستاد حوادث غیرمترقبه جمهوری آذربایجان با صدور بیانیهای در این خصوص اعلام کرد: در منطقه آبشرون واقع در شهر خیردالان (Khirdalan) انفجاری در یک ساختمان مسکونی اتفاق افتاد و سپس آتش سوزی مهیبی روی داده است.
بیانیه ستاد حوادث غیرمترقبه جمهوری آذربایجان در این باره میافزاید: امدادگران ۲ نفر (یک زن و یک کودک) را از زیر آوار بیرون آوردند. گروههای امداد و نجات به کار خود ادامه میدهند. امداد و نجات برای یافتن افرادی در زیر آوار هستند، ادامه دارد. دلیل انفجار هنوز مشخص نیست.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.