ثبت پنج اثر گلستان در فهرست میراث طبیعی کشور

معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان گفت که با نظر مساعد اعضای شورای ثبت میراث طبیعی و قبول مستندات ارئه شده، پنج اثر طبیعی استان در فهرست میراث طبیعی کشور به ثبت رسید.
کد خبر: ۱۰۳۰۵۵۶
|
۰۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۷:۳۷ 27 January 2021
|
9504 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان، سارا اخوت اظهار داشت: این آثار ثبتی شامل رویشگاه درختان سرونوش علی‌آبادکتول، رویشگاه درختان زربین رامیان، درخت کهن‌سال چنار روستای سرطاق بندرگز، لس‌های استان گلستان و پدیده زمین‌شناسی دره شمشیربُر روستای چمن‌ساور کردکوی است.

وی بیان کرد: با ثبت آثار در فهرست میراث طبیعی، قوانین کشور به‌عنوان چتر حمایتی در کنار دیگر تلاش دستگاه‌های متولی به حفاظت و ماندگاری آن ها کمک خواهد کرد.

معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان با اشاره به ضرورت حفاظت از میراث فرهنگی و طبیعی افزود: برای حفظ و حراست از این آثار و دیگر اثرهای ملی ثبت شده، نیروهای یگان حفاظت به‌صورت مستمر و روزانه از این آثار بازدید کرده و با هرگونه تخلف برخورد قانونی می کنند.

اخوت اظهار امیدواری کرد: با ثبت این آثار طبیعی، گام‌های ارزنده‌ای برای حفظ میراث طبیعی گلستان برداشته‌شده و زمینه جذب گردشگران داخلی و خارجی فراهم گردد.

استان گلستان با یک میلیون و ۸۵۰ هزار نفر جمعیت و شمار بسیار مراکز تفریحی و گردشگری طبیعی (کوه، دشت، جنگل، دریا و بیابان) از استان های گردشگرپذیر کشور است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟