آخرین خبرتریتا پارسی: ایران در انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا پیروز شد
1بازدید

آژیر قرمز کرونا در خوزستان+اسامی شهر‌ها

مطابق جدیدترین بررسی‌ها ۸ شهر اهواز، کارون، دزفول، شادگان، آبادان، خرمشهر، شوشتر، و ماهشهر در وضعیت قرمز و بسیار پرخطر کرونا قرار گرفتند.

آژیر قرمز کرونا در خوزستان+اسامی شهر‌ها
به گزارش تابناک به نقل از فارس از اهواز، فرهاد ابول‌نژادیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز در توییتی نوشت:

‏آژیر قرمز کرونا در خوزستان به صدا درآمد. مطابق جدیدترین بررسی‌ها ۸ شهر اهواز، کارون، دزفول، شادگان، آبادان، خرمشهر، شوشتر، و ماهشهر در وضعیت قرمز و بسیار پرخطر کرونا قرار گرفتند. وضعیت کنونی استان ناگوار و بسیار نگران کننده است که خروج از آن نیازمند اقدام فوری و جدی دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

مصطفی۱۳۹۹/۱۱/۲۵ ۰۹:۴۷

با سلام ظاهرا کرونا فقط در اهواز است چرا که ساعت خروج کارکنان ادارات در سطح اهواز ساعت 13:30دقیقیه می باشد وشهرستانهایی که دانشگاه علوم پزشکی رسما اعلام نموده که قرمز شدن همانند روزهای گذشته ساعت خروج کارکنان 14:30می باشد نتیجه اینکه ایا کرونا در شهرستانهای قرمز بجز اهواز از ساعات 2:30است؟

رضا۱۳۹۹/۱۱/۲۵ ۰۸:۰۷

دلیل اصلی قرمز شدن وضعیت اهواز و استان خوزستان بازگشایی تالارها و مراسمات عروسی است ، بنده خودم با چشم خودم دیدم که تراکم جمعیت در تالارها به شکل اسفناک و فاجعه باری بود.
بازگشایی تالارها تصمیمی غیر مسئولانه ، فاجعه بار وناشی از بی تدبیری بود و از قوه قضاییه درخواست محاکمه مسئولینی که دستور بازگشایی تالارهای جشن ئ عروسی رادادند را داریم.

ناشناس۱۳۹۹/۱۱/۲۵ ۰۱:۲۶

بهداشت را رعایت نمی کنند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.