آخرین خبرتریتا پارسی: واکنش ترامپ به احتمال تشدید تنش با ایران
1بازدید
۰

تاکید ناتو بر ادامه حمایتش از عراق در جنگ با داعش

ائتلاف پیمان آنتلانتیک شمالی (ناتو) تاکید کرد، ماموریتش در عراق در زمینه مقابله با تروریسم متوقف نشده بلکه با توجه به وضعیت میدانی توسعه نیز می‌یابد.

تاکید ناتو بر ادامه حمایتش از عراق در جنگ با داعش
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از سایت العین الاخباریه، ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو اعلام کرد: به عملیات خود را در عراق تا زمان اطمینان یافتن از نابودی کامل داعش تروریستی ادامه خواهیم داد.

اخیرا با آغاز مرحله جدید در جنگ علیه داعش در عراق در پی انفجار‌های خونین در بغداد نیرو‌های امنیتی این کشور حمایت لجستیکی از ائتلاف بین‌المللی دریافت کرد.

فرماندهی عملیات مشترک اعلام کرد، نیرو‌های امنیتی عراق تجهیزات نظامی را از رهگذر برنامه صندوق آموزش و تجهیز در پایگاه هوایی الاسد دریافت کردند.

تحسین الخفاجی، سخنگوی عملیات مشترک در بیانیه‌ای اظهار کرد: تامین اعتبار تجهیزات جدید به واسطه برنامه صندوق آموزش و تجهیز در پایگاه هوایی الاسد برای مقابله با داعش انجام می‌شود.

او توضیح داد: تجهیزات شامل ۱۵ دستگاه خودروی چهار چرخ محرک و تجهیزات امنیتی اساسی برای ارتش عراق در حین انجام عملیات روزانه در نبرد مستمر با داعش است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.