آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
1بازدید

پیش‌بینی آینده بازارهای سرمایه، ارز و مسکن

یک تحلیلگر اقتصادی ضمن تحلیل بازارهای طلا، بورس، مسکن در آینده درباره وضعیت بازار ارز در روزهای آتی گفت که دولت در حال حاضر وضعیت ارزی مناسبی دارد و بازار ارز را کنترل می‌کند.

پیش‌بینی آینده بازارهای سرمایه، ارز و مسکن

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، صادق الحسینی در صفحه شخصی خود به صورت زنده به تحلیل بازارهای سرمایه‌گذاری پرداخت و گفت: درباره قیمت مسکن در سال ۱۴۰۰ و ماه پیش رو باید گفته شود که این بازار در سال آینده هم رکودی خواهد ماند اما از اواخر سال ۱۴۰۰ و با ورود به سال ۱۴۰۱ قیمت مسکن دچار جهش خواهد شد.
وی در ادامه درباره اینکه چرا بازار سرمایه طی هفته جاری رشد زیادی درآن محقق نشد، توضیح داد: دامنه نوسان نامتقارن سبب شد تا پول‌های بزرگی در این بازار که منتظر فرصتی برای خروج بودند، این امکان برایشان ایجاد و از بورس خارج شوند. همچنین، به نظر می‌رسد که فعالان بورس این تحلیل که بین ایران و آمریکا توافق خواهد شد را پذیرفته‌اند و خرید نمی‌کنند.

این کارشناس اقتصادی افزود: اکنون دولت وضعیت ارزی خوبی دارد و می‌تواند بازار ارز را کنترل کند اما بازار طلا نسبت به دلار حباب پیدا می‌کند.

الحسینی با بیان اینکه بازار طلا در روزهای پیش رو از بقیه بازارها وضعیت بهتری خواهد داشت، بیان کرد: این بازار حباب دارد و حباب آن بیشتر هم خواهد شد. درباره بازار رمز ارزها با احتیاط بیشتری در این بازار سرمایه گذاری کنید اما در صورتی که نگاه بلند مدت به بازار رمز ارزها دارید، همچنان دارایی مناسبی است.

این تحلیلگر اقتصادی تاکید کرد که بورس طی دو هفته اخیر پرنوسان خواهد بود.

در پایان علی مروی _کارشناس اقتصادی دیگری با اشاره به اصلاح لایحه بودجه سال آینده گفت: این اصلاحات کسری عملیاتی بودجه سال بعد را نه تنها بهتر نکرد بلکه بدتر کرد و این بودجه تورم زاست مگر اینکه درآمدهای ارزی زیادی در سال آینده نصیب دولت شود که این امر قیمت دلار را به شدت پایین می‌آورد و به تولید هم ضربه می‌زند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

کم۱۳۹۹/۱۱/۳۰ ۱۵:۴۷

بله بازار طلا حباب داره که حبابش هم همون خمسه.

ناشناس۱۳۹۹/۱۱/۳۰ ۱۴:۴۴

این دلال مسکن دروغ میگه تا ۵ سال اینده مسکن در رکود مطلق خواهد بود مگر اینکه ۱۰۰ در کاهش یابد...واقعا از توان خرید خارج شده

امینی۱۳۹۹/۱۱/۳۰ ۱۳:۲۳

این کارشناس اقتصادی (آقای صادق الحسینی) همان کسی نیست که تو رسانه و سابتها نوشته شده پس از سه ماه انتصاب از صنایع توسعه بهشهر برکنار شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۹/۱۱/۳۰ ۱۳:۱۹

پیشبینی های ابکی

امینی۱۳۹۹/۱۱/۳۰ ۱۳:۱۷

اقای تابناک چرا نظرات شخصی هر کارشناس اقتصادی را که عموما ناامیدکننده و ایجاد کننده آمادگی ذهنی برای گرانی و بدبختی را چاپ می کنید.
رسالت شما اینه؟؟؟؟؟؟ لطفا رزومه کارشناس اقتصادی را هم چاپ کنید. همین حرفهای سرپایی است که اقتصاد و هجمه اجتماعی را بوجود میاره چرا تو اینهمه کارشناس به اصطلاح اقتصادی کسی حرف امدوارکننده نمیگه؟؟؟؟؟
چاپ هم نکنی بالاخره باید این متن را بخوانی بلکه تغییر حاصل شد شاید

ناشناس۱۳۹۹/۱۱/۳۰ ۱۲:۴۷

تحلیلگر اقتصادی؟ مدرکش--- از کدام دانشگاه؟

الان در ایران همه تحلیل گرند در راستای منافع شخصی

ناشناس۱۳۹۹/۱۱/۳۰ ۱۲:۴۳

تحلیل های سفارشی !
بازار ارز کنترل خواهدشد !!!!
باکدام برجام ؟ باکدام توافق؟ جناب به اصطلاح کارشناس؟

ناشناس۱۳۹۹/۱۱/۳۰ ۱۲:۴۰

درحال حاضر قیمت کالاها مثل لوازم خانگی وخودروخارجی برمبنای دلار بالای ۳۰ هزارتومان تعیین میشود مطمئن باشید بعداز برگزاری انتخابات دلار بین ۳۵ تا ۴۰ تومان خواهدبود

ناشناس۱۳۹۹/۱۱/۳۰ ۱۲:۳۷

تورم واقعی( نه انچه اعلام میشود) ۲۰۰-۳۰۰ درصد است ونهایتا حضرات هرسال اگرهنرکنند میزان افزایش حقوق ها را۲۰-۲۵ درصد اعلام میکنند ولی ماجرابه همینجا ختم نمیشود وکارفرمایان همین راهم اعمال نمیکنند و براساس یک رویه ظالمانه تنها پایه حقوق ونه کل حقوق ومرایا راملاک افزایش قرارمیدهند به این ترتیب نهایتا میبینید کارمندی که مثلا ۴ میلیون تومان حقوق میگیرید بیستراز ۴۰۰ هزارتومان (۲۰ درصد) به حقمقش اضافه نمیشود !

ناشناس۱۳۹۹/۱۱/۳۰ ۱۲:۳۶

روند نزولی بازار سرمایه باوجود همه حمایتها ودستکاریها ( مثل تغیبر دامنه نوسان روزانه) بعلت کوچ سرمایه ها به بازارهای دیگر مثل بیت کوین سال اینده هم همچنان ادامه خواهدداشت وشاخص کل به زیر یک میلیون واحدسقوط خواهدکرد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.