آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
9بازدید

کاهش قیمت گوشت قرمز از چند روز آینده

دبیر کارگروه تنظیم بازار از کاهش قیمت گوشت قرمز از اواخر این هفته خبر داد و گفت: دست دلال‌ها از بازار گوشت حذف خواهد شد.

کاهش قیمت گوشت قرمز از چند روز آینده

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما عباس قبادی پس از جلسه با فعالان زنجیره تولید و توزیع گوشت قرمز در کشور افزود: مقرر شد در ۴۸ ساعت آینده اتحادیه دامدران هر کیلو دام زنده سنگین را با قیمت ۴۴ هزار تومان به واحد‌های بسته بندی تحویل دهد و آن‌ها متناسب با کیفیت دام، هر کیلو گوشت دام سنگین را ۸۰ تا ۸۸ هزار تومان از ۳ میدان میوه و تره بار آزادی، بعثت و پیروزی به قصاب‌ها عرضه کنند.

دبیر کارگروه تنظیم بازار با تا کید بر اینکه در این روش دست دلال‌ها تا حد زیادی کوتاه خواهد شد گفت: به این ترتیب هر کیلو گوشت دام سنگین حدود ۱۰۰ هزار تومان و دام سبک ۱۲۰ هزار تومان به دست مصرف کنندگان می‌رسد.

سید احمد مقدسی رئیس انجمن صنفی گاوداران ایران نیز با تاکید بر اینکه تولید دام سنگین در کشور مازاد برمصرف است گفت: با توجه به محدودیت صادرات گوشت قرمز، و تصمیم‌های امروز، قطعی قیمت گوشت ۸ تا ۱۰ هزار تومان ارزان خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۱۲/۰۳ ۰۸:۴۷

تا زمانی که تولید کننده گوشت و مرغ امید به صادرات دارند از عرضه ان خود داری می کنند
مورد دیگر اینکه یکی از عوامل اصلی افزایش قیمت گوشت فروشگاه های زنجیره ای هستند که قیمت های خود را بالاتر از قیمت مصوب درج می کنند تا بتوانند کمی تخفیف دهند پس از مدت کوتاهی قیمت بالا می شود قیمت واقعی و این روند به صورت پله ای و مرحله به مرحله تکرار می شود

ناشناس۱۳۹۹/۱۲/۰۳ ۰۸:۴۳

بقول باباطاهر " همی وعده کنی امروز و فردا نمیدونم که فردای تو کی بی ""

ناشناس۱۳۹۹/۱۲/۰۳ ۰۸:۲۸

گوشت گوساله دیگر خیلی بی رحمی است

ناشناس۱۳۹۹/۱۲/۰۳ ۰۸:۲۸

زحمت کشیدین واقعا. خجالت بکشید

ناشناس۱۳۹۹/۱۲/۰۳ ۰۸:۱۹

به نظرتون مردم کل تهران بایست بروند از این سه نقطه خرید کنن و بعدش هم فقط همین عرضه قیمت رو پایین میاره؟!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.