آخرین خبرتهران بارانی می‌شود
3بازدید

پایان کار کرونا مشخص نیست

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اینکه با توجه به جهش های ویروس اولیه کرونا در حال حاضر پایانی برای این ویروس مشخص نیست، گفت: شهروندان رعایت کنند.

پایان کار کرونا مشخص نیست

به گزارش «تابناک»، آبتین حیدر زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به یک ساله شدن مشاهده نخستین نمونه کرونا مثبت در استان گیلان، گفت: با توجه به اینکه کرونا یک بیماری ویروسی است به سادگی منتشر و گسترش می‌یابد نابودی این بیماری به راحتی نیست.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر اینکه در صورت عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی ممکن است این ویروس سال‌ها مهمان ناخوانده شهروندان باشد، اظهار کرد: جهش یافتن کرونا نیز سبب شده که این بیماری روز به روز گسترش یابد.

وی در ادامه تصریح کرد: تنها را مقابله با ویروس کرونا ماسک زدن، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و عدم حضور در تجمعات انسانی است که در غیر این صورت کرونا ادامه دار خواهد بود.

حیدر زاده با بیان اینکه رعایت پروتکل‌ها در برخی از شهرهای گیلان سبب شده است که سیر ابتلاء به کرونا کاملاً نزولی شود، اضافه کرد: شهرهایی که پروتکل‌ها را رعایت نکنند پر خطر خواهند شد.

وی در خصوص آخرین وضعیت مبتلایان به بیماری کرونا در گیلان نیز گفت: در حال حاضر ۳۵۰ بیمار در بیمارستان‌های گیلان بستری هستند که ۶۵ نفر از این مبتلایان در ۲۴ ساعت گذشته شناسایی شده و ۷۰ نفر هم در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به انجام ۳۰۰ تست کرونای انگلیسی در استان، گفت: خوشبختانه تاکنون هیچکدام از این تست‌ها مثبت نبوده اما این دلیلی بر عدم شیوع این نوع جهش یافته در استان نیست.

حیدرزاده با تأکید بر اینکه شهروندان همچنان باید همانند روزهای ابتدایی دستور العمل ها را رعایت کنند، افزود: زدن ماسک در مکان‌های عمومی، عدم حضور در تجمعات و دورهمی ها، عدم رگزاری مراسم عزا و عروسی، شستن مداوم دست‌ها، رعایت فاصله اجتماعی باید همچنان در دستور کار شهروندان باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.