رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
2بازدید
۰

سازمان فرهنگی قم دوباره میزبان فرد هتاک به چادر شد!

سازمان فرهنگی قم دوباره میزبان فرد هتاک به چادر شد!

در حالیکه سالها پیش با انتقاد کانال ها و سایت های انقلابی یکی از مدیران سازمان فرهنگی ورزشی قم به دلیل انتشار فیلمی که تمسخر عفاف و حجاب بود از این مجموعه اخراج شده بود، اما اخیرا شاهد بازگشت این فرد به محل کار قبلی و پست مدیریتی قبلی خود هستیم!

این فرد با تقلید از زینب موسوی مشهور به امپراطور کوزکو که ضمن پوشیدن چادر با بددهنی و الفاظ رکیک در فضای اینستاگرام تولید محتوا می کند، رفتاری خلاف شئون یک مدیر در حوزه فرهنگ و ورزش قم از خود بروز داده است.

این اتفاقات در حالی رخ داده که شهردار معزول قم توسط شورای انقلابی این شهر، بیشتر وقت خود را برای لابی با افراد و نهادهای مختلف برای ابقا در صندلی مدیریت یک دهه ای خود می کند.

گفتنی است فرزندان پر تعداد شهردار قم در خارج از کشور سکونت دارند و حمایت یکی از آنها از ترامپ در مصاحبه با مسیح علی نژاد خبرنگار ضدانقلاب و برانداز سرو صدای زیادی در رسانه ها داشت.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.