آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
1بازدید

دستگیری عاملان تیراندازی در اهواز

فرمانده انتظامی اهواز از دستگیری دو سارق و عاملان تیراندازی در این شهرستان خبر داد.

دستگیری عاملان تیراندازی در اهواز
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سرهنگ محسن دالوند اظهار کرد: به دنبال وقوع چند فقره تیراندازی و سرقت توسط سرنشینان یک دستگاه خودروی سواری تیبا در یکی از مناطق شهر اهواز، موضوع در دستور کار ماموران پلیس قرار گرفت.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری پلیس، وی افزود: ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی صبح امروز خودروی مزبور به همراه سه سرنشین که یکی از آن‌ها به سلاح جنگی مسلح و پلاک خودرو نیز مخدوش بود را شناسایی کردند.

فرمانده انتظامی اهواز با بیان اینکه سارقان به محض مشاهده ماموران سریعا از محل متواری شدند، گفت: با توجه به اینکه سارقان به هشدار‌های پلیس توجه نکردند، ماموران پلیس با رعایت قانون به کارگیری سلاح، خودروی متهمان را متوقف کردند.

سرهنگ دالوند افزود: در این عملیات دو نفر از سارقان دستگیر شدند که یکی از آنان به علت جراحت وارده به بیمارستان منتقل شد.

فرمانده انتظامی اهواز با بیان اینکه تلاش به منظور دستگیری نفر سوم و کشف سلاح مورد استفاده در تیراندازی‌ها و سرقت با جدیت ادامه دارد، تصریح کرد: در بازرسی از خودروی سارقان مقادیری وسایل به کارگیری شده در سرقت نیز کشف شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

رضا اهوازی۱۳۹۹/۱۲/۱۵ ۲۲:۳۳

اگه نیروی انتظامی و دادگستری با دارندگان سلاح محکم برخورد میکرد الان ایقد سلاح دست مردم نبود تو خوزستان کافیه یه سر تو عذا و عروسیا بزنید ببینید چخبره چرا تو این استان قانون ایقد با دارندگان سلاح مهربانه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.