آخرین خبرعکس: گرامیداشت درگذشتگان در سراسر جهان
3بازدید

اتهام عضو هیات رئیسه مجلس به روحانی

عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: آقای روحانی با دو قطبی‌سازی پیروز انتخابات شد و به دنبال بهره‌گیری مجدد از این حربه در انتخابات ۱۴۰۰ است اما این حربه آقای روحانی نخ نما شده است.

اتهام عضو هیات رئیسه مجلس به روحانی


به گزارش تابناک به نقل از فارس،‌ حسن روحانی رئیس جمهوری ایران چهارشنبه ۲۰ اسفند در نشست هیئت دولت گفت: ما در برابر کاخ سفید آماده‌ایم، به صراحت اعلام کرده‌ایم که برگردید به قانون، خجالت نکشید. ۱۵ گزارش آژانس نشان داده که ایران تا آخرین روز پای پیمان خود می‌ایستد.

رئیس دولت دوازدهم اظهار کرد: شرایط برای ۷ کشور که به تعهد قبل برگردند آماده است، آمریکا باید پیش‌قدم باشد. برای بازگشت‌ به ‌تعهدات به‌صورت کل در برابر کل و یا جزء در برابر جزء آماده‌ایم این شما هستید که می‌توانید مسیر درست و صحیح را انتخاب کنید.

حجت الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس در این زمینه اظهار کرد: بازگشت به برجام برای ما موضوعیت ندارد. انگیزه آقای روحانی از طرح این مسئله چیست؟ آقای روحانی باید یاد گرفته باشد که شفاف صحبت کند.

وی افزود: سیاست قطعی جمهوری اسلامی این است که آمریکایی‌ها تحریم‌ها را بردارند و سپس بعد از راستی آزمایی بحث بازگشت ایران به تعهدات هم اتفاق بیفتد وگرنه بازگشت به برجام به خودی خود بنا به نظر همه کارشناسان حتی کارشناسان درون دولت نیز ثمری برای ایران نخواهد داشت.

عضو هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه بازگشت به برجام بدون رفع تحریم‌ها به معنی امتیاز و پاس گل دیگر به آمریکا دادن است، تصریح کرد: بازگشت ایران به برجام به معنای پذیرش و زورگویی آمریکا است چرا که آمریکایی‌ها خودسرانه و یکطرفه از برجام بیرون رفتند و به تعهدات خود عمل نکردند و هدف از برجام نیز رفع تحریم‌ها بوده است و حالا ما بیاییم در دهان آمریکایی‌ها شیرینی بگذاریم.

سلیمی معتقد است که دولت روحانی جز برجام هیچ دستاورد دیگری ندارد و آقای روحانی در سال ۹۲ با دوگانه مذاکره و تحریم پیروز شد و به دنبال ایجاد فضای سال ۹۲ در انتخابات ۱۴۰۰ است اما این حربه آقای روحانی نخ نما شده است.

وی می‌گوید که به نظرم آقای روحانی با فضای فعلی افکار عمومی آشنا نیست چون بیش از یکسال است که در قرنطینه خودخواسته به سر می‌برد و اطلاع ندارد که مردم به خوبی فهمیدند که کلید گشایش آقای روحانی در درون قفل شکسته است.

عضو هیئت رئیسه مجلس تاکید کرد: آقای روحانی استاد حاشیه‌سازی برای پرت کردن حواس مردم از مسائل اصلی است و تصور می‌کند با این سخنان می‌تواند افکار عمومی را از مسائل اصلی دور کند اما این فضا اکنون برای این شگرد وجود ندارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۱۲/۲۳ ۱۶:۳۶

یکی به غضنفر بگه بهر حال سال 1400 روحانی نمی تونه کاندیدا بشه

کوروش فرهودیان۱۳۹۹/۱۲/۲۳ ۱۴:۱۲

بلی قطعا کلید درون قفل شکسته ولی آن قفل چه کسی بوده و مسئول شکستن کلید کیست ؟ لطفا شفاف بگوئید البته که ترامپ مقصر اصلی است ولی شما هم بی تقصیر نیستید و اینکه حالا باید چه کرد نمیشود بی خیال قفل و کلیدش شد چون مجبور میشویم در کوچه بخوابیم

ناشناس۱۳۹۹/۱۲/۲۳ ۱۴:۱۰

باش تا تحریم ها را بردارند. اندازه تعداد رای هایتان صحبت کنید. ۱۰ هزار تا رای که این همه افتخار و‌ پرگویی نداره.

يحيا۱۳۹۹/۱۲/۲۳ ۱۴:۰۳

هر اتهامي به آقاي روحاني مي چسبد و حق است. اين را 8 سال تجربه مي گويد.

ناشناس۱۳۹۹/۱۲/۲۳ ۱۳:۴۷

اف ای تی اف بالاخره گزارش داد

ناشناس۱۳۹۹/۱۲/۲۳ ۱۶:۱۹

نه هنوز تو شوکند

ناشناس۱۳۹۹/۱۲/۲۳ ۱۳:۲۳

این همونی نیست که نمی دونست FATF چی هست ؟ و از FATF اسناد ترور سردار سلیمانی را می خواست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۹/۱۲/۲۳ ۱۳:۰۷

تغداد رای شما نماینده انقلابی ؟ روحانی 24 میلیون

محمد۱۳۹۹/۱۲/۲۳ ۱۶:۱۸

رای 11470

ناشناس۱۳۹۹/۱۲/۲۳ ۱۳:۰۷

اقای سلیمی عزیز شما فرق FATF و پلیس بین الملل را نمی دانید واقعا چه کسی به شما رای داده است؟

ناشناس۱۳۹۹/۱۲/۲۳ ۱۳:۰۳

این کجاش اتهام بود؟؟....
واقعیت بود.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.