آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
2بازدید

کامراني‌فر: در جام جهاني ذخيره نيستم

بسياري از شما دوستان برايم دعا کرديد، نماز خوانديد و به حرم امام رضا (ع) رفتيد که من در اين جام موفق باشم. هيچ وقت آن اشک‌هاي شوق را از خاطر نخواهم برد. شما دعا کرديد و از خداوند خواستيد و نه از بنده خدا؛ پس هر چه او بخواهد، همان خواهد شد و من هم تمام تلاش خود را انجام خواهم داد که شرمنده شما و کساني که برايم زحمت کشيده‌اند، نشوم.

حسن کامراني‌فر تاكيد كرد: تيم داوري ما، تيم ذخيره نيست و به عنوان يک تيم قضاوت کننده اصلي در جام جهاني حضور داريم و حتما قضاوت خواهيم داشت.

به گزارش ايسنا، کمک داور ايراني حاضر در جام جهاني با ارسال پيامي براي سايت كميته داوران فوتبال مشهد گفت: از اين که در اولين بازي به عنوان کمک داور ذخيره بودم، نه تنها ناراحت نيستم بلکه عاملي به جهت افزايش تلاش خود و کسب موفقيت مي‌دانم.

وي ادامه داد: من شرايط سخت‌تر از اين را تجربه کرده‌ام؛ سال و شرايطي که شايد اگر هر کسي جاي من بود، اکنون در جام جهاني حضور نداشت. داوران و دوستان من بدانيد که براي کسب موفقيت‌هاي بزرگ بايد قوي بود و بيشتر تلاش کرد. براي من حضور در جمع صميمي و دوست داشتني داوران مشهد در روز قبل از سفرم به آفريقاي جنوبي، يکي از خاطره انگيزترين لحظات زندگي‌ام خواهد بود و من را همين بس است. بسياري از شما دوستان برايم دعا کرديد، نماز خوانديد و به حرم امام رضا (ع) رفتيد که من در اين جام موفق باشم. هيچ وقت آن اشک‌هاي شوق را از خاطر نخواهم برد. شما دعا کرديد و از خداوند خواستيد و نه از بنده خدا؛ پس هر چه او بخواهد، همان خواهد شد و من هم تمام تلاش خود را انجام خواهم داد که شرمنده شما و کساني که برايم زحمت کشيده‌اند، نشوم.

وي خاطرنشان كرد: براي رسيدن به جام جهاني سختي‌هاي زيادي کشيدم تا در ليست کمک داوران حاضر در اين جام جهاني قرار بگيرم و البته قطعا لطف خداوند شامل حال من شده است. من بايد در حدود يک ماه در کنار اعضاي کميته داوران و کميته آموزش فيفا و داوران صاحب نام دنيا باشم. تمام تلاش خود را به کار خواهم گرفت که بهره کامل را از تمرينات و مطالب آموزشي برده و در اختيار دوستان قرار دهم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.