احتمال بالای ریزش کوه در جاده چالوس

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای البرز با هشدار در خصوص خطر سقوط بهمن و رانش کوه و ریزش سنگ در محور کرج-چالوس، گفت: از رانندگان درخواست داریم در صورتی که ضرورت سفر وجود ندارد از این محور عبور نکرده و سفر خود را به تعویق بیندازند.
کد خبر: ۱۰۴۲۴۱۸
|
۰۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۹ 25 March 2021
|
6510 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، گودرز محمودی؛ مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای البرز گفت: همکاران راهداری البرز از روز گذشته با توجه به شدت وزش باد و بارندگی در محورهای البرز به خصوص محور کرج-کندوان به عنوان یک محور کوهستانی، در آماده‌باش هستند تا مراقبت‌های لازم را در خصوص ادامه تردد در محورهای استان به خوبی انجام دهند.

محمودی افزود: شرایط جوی احتمال رانش کوه و ریزش سنگ و بهمن در محور کرج-چالوس را افزایش داده است به همین دلیل از همه کسانی که قصد تردد از این محور را دارند در درجه اول خواهش داریم در صورت نداشتن ضرورت سفر خود را به تعویق بیندازند و در صورت ضرورت سفر، در هنگام عبور حتماً به توصیه‌های پلیس و راهداری توجه کنند تا سفر ایمنی در پیش داشته باشند.

اشتراک گذاری
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟