آخرین خبرتریتا پارسی: واکنش ترامپ به احتمال تشدید تنش با ایران
2بازدید
۳

انتقاد یک نماینده حامی دولت به احمدی‎نژاد

موسی قربانی گفت: رییس‌جمهور نباید در تلویزیون قانون عفاف‌و‌حجاب را تضعیف کند.

به گزارش خبرآنلاین، این نماینده حامی دولت، با بیان اینکه وقتی قانونی تصویب می‌شود تا زمانی که تغییر نکرده یا لغو نشده است، لازم‌الاجرا است، از سخنان رییس‌جمهور در تلویزیون انتقاد کرد و گفت: او نباید قانون را تضعیف کند.

وی با بیان اینکه نه رئیس‌جمهور، نه هیچ‌کس دیگر نمی‌تواند جلو اجرای قانون را بگیرد، به ایلنا گفت: وقتی قانونی در مملکت تصویب شد، حتما باید یا اجرا یا لغو یا اصلاح شود حالت دیگری وجود ندارد. رئیس‌جمهور اگر نسبت به قانون ایراد دارد،‌ باید به مجلس لایحه بدهد، اگر نمایندگان مجلس ایراد دارند، باید طرح ارائه کنند تا مشکل برطرف شود اما تا قبل از تغییر قانونی که تصویب شده لازم‌الاجرا است.

قربانی گفت:‌ احمدی‌نژاد نباید در صحبت‌های خود در رسانه‌ ملی قانون عفاف‌و‌حجاب را تضعیف کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۳/۲۶ ۱۰:۲۸

ایشان بیست و چهار میلیون رای اورده پس شما هم بگذارید حرفش رابزند، رییس جمهور با بیست و چهار میلیون رای نمیتواند نظرش را بگوید این یعنی توهین به ان بیست و چهار میلیون نفر

ناشناس۱۳۸۹/۰۳/۲۶ ۰۹:۵۴

بطور آشكار ملاحظه ميفرمائيد كه دولت كاملا" زير نظر بوده و بموقع تذكرات لازم داده ميشود!

ناشناس۱۳۸۹/۰۳/۲۶ ۰۸:۳۶

تعرض به دانشگاهها ، حوادث بازداشگاهها ، زندانها ، سخنرانيهاي افرادي چون آقاي مشايي و موارد بسيار دلخراشي كه در كوچه و خيابان رخ داد بدون پاسخ ماند و نمايندگان مردم در پيكر نمايندگان دولت خوش خدمتي كردند تا و ضع به اينجا رسيد.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.