آخرین خبررشد مصرف بنزین برای نخستین بار منفی شد
1بازدید

ائتلاف سعودی مدعی رهگیری موشک یمن شد

ائتلاف سعودی مدعی شد که یک فروند موشک یمن را قبل از اصابت به «اهداف غیر نظامی» در جنوب غرب عربستان رهگیری و منهدم کرده است.

ائتلاف سعودی مدعی رهگیری موشک یمن شد
به گزارش تابناک به نقل از فارس، ائتلاف سعودی مدعی شد یک فروند موشک بالستیکی را که از سمت یمن به سوی عربستان شلیک شده بود، رهگیری و منهدم کرده است.

شبکه العربیه عربستان سعودی جمعه شب به نقل از سخنگوی این ائتلاف مدعی شد که این موشک از نوع بالستیک دوربرد بوده و به سمت مناطق مسکونی و شهروندان غیرنظامی در جازان (جیزان) شلیک شده است.

ترکی المالکی بار دیگر جنبش انصارالله یمن را به تلاش‌های خصمانه و عمدی به منظور هدف قرار دادن غیرنظامیان متهم کرد.

تا این لحظه ارتش یمن به این ادعای ائتلاف عربستان سعودی در رهگیری موشک واکنشی نشان نداده است. فرودگاه‌های جیزان و اب‌ها و پایگاه هوایی ملک خالد در خمیس مشیط به دلیل نقش فعال در حملات هوایی به یمن، جزو اهداف مشروع ارتش این کشور به شمار می‌رود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.