آخرین خبرجدیدترین قیمت دلار، یورو و درهم امروز دوشنبه 11 آبان؛ نوسان افزایشی شاخص ارزی
5بازدید

هکرهای سایت «گرداب» دستگیر شدند

هکران پایگاه گرداب که در ماه فروردین سال جاری به این سایت حمله کردند، دستگیر شدند و به جرم خود اعتراف کرده‌اند.به گفته مدیر سایت گرداب در چند روز آینده اخبار تفصیلی بیشتری پیرامون حمله کنندگان منتشر خواهد شد.

هکرهای سایت «گرداب» دستگیر شدند
مدیر مرکز بررسی تهدیدات فضای مجازی، از دستگیری هکرهای سایت گرداب که در فروردین ۸۹ اقدام به این کار کرده بودند، با تلاش اعضای این مرکز خبر داد.

به گزارش تابناک اجتماعی، سعیدی مدیر مرکز بررسی تهدیدات فضای مجازی در  گفت‌وگو با وبلاگ نيوز اعلام کرد: هکرهاي پایگاه اطلاع رساني «گرداب» وابسته به مركز بررسي جرايم سازمان يافته سپاه که در دوازدهم فروردین ماه سال جاری به این سایت حمله کرده بودند، ده روز پس از حمله دستگیر شده و به جرم خود اعتراف کردند.

به گفته سعيدي در چند روز آینده اخبار تفصیلی پیرامون حمله کنندگان منتشر خواهد شد.

لازم به ذکر است پیش از این موسسه دیفنس تک در گزارشی، ایران را به عنوان پنجمین قدرت سایبری جهان اعلام کرده بود.

آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان را در تابناک اجتماعی بخوانید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.