آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
0بازدید

سرقت از سالمندان به بهانه تست کرونا

مرد شیاد به بهانه انجام تست کرونا از سالمندان آن‌ها را فریب داده و قربانی سرقت می‌کرد. سردار علی اکبر جاویدان، فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با اعلام خبر دستگیری این سارق گفت: پس از وقوع چند مورد سرقت از افراد سالمند در شهر «اسلام‌آبادغرب»، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت. مأموران پلیس آگاهی «اسلام آبادغرب» با انجام تحقیقات گسترده موفق به شناسایی سارق شده و در استعلام‌های به‌عمل آمده مشخص شد این فرد به جرم سرقت به روش مشابه در همدان دستگیر و زندانی شده است. با هماهنگی‌های لازم بلافاصله سارق زندانی در اختیار پلیس آگاهی «اسلام آبادغرب» قرار گرفت و در تحقیقات به ارتکاب ۲۲ فقره سرقت که یک مورد آن مربوط به سرقت طلا از خانه یکی از قربانیان خود در این شهرستان بود، اعتراف کرد.

سرقت از سالمندان به بهانه تست کرونا

به گزارش تابناک، ایران نوشت: سردار جاویدان یادآوری کرد که سارق حرفه‌ای با شناسایی منازلی که افراد سالخورده در آن حضور داشته‌اند به آن‌ها مراجعه و با معرفی خود به‌عنوان مأمور بهداشت و گرفتن تست کرونا، اقدام به سرقت از آن‌ها‌ می‌کرد.

وی همچنین از توقیف یک دستگاه خودروی پژوپارس متعلق به فرد جیب بر خبر داد و گفت: تلاش برای دستگیری دو مالخر که با سارق همکاری داشته‌اند، ادامه دارد.

رئیس پلیس استان در پایان به شهروندان توصیه کرد اگر فردی به در منزل آن‌ها تحت عنوان مأمور پلیس، بهداشت یا شرکت‌های خدمات رسان مراجعه کرد، پیش از هر اقدامی کارت شناسایی معتبر از وی مطالبه کرده و ضمن جلوگیری از حضور آن‌ها در داخل خانه، حتی الامکان به سؤالات آن‌ها مقابل در منزل پاسخ دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.