رنگ اکریلیک
فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
مبین نت
فلای تو دی- صفحه خبر

تلاش نتانیاهو برای جلوگیری از تشکیل دولت لاپید

نخست وزیر رژیم صهیونیستی رهبر و اعضای حزب یمینا را به عدم مشارکت در دولتی فراخواند که انتظار می‌رود توسط رقیب وی تشکیل شود.
کد خبر: ۱۰۵۰۱۸۶
|
۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۸ 06 May 2021
|
6363 بازدید
                              تلاش نتانیاهو برای جلوگیری از تشکیل دولت لاپید

به گزارش تابناک به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای رای الیوم، درخواست بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از آن صورت می‌گیرد که روون ریولین، رئیس این رژیم اعلام کرد، یائیر لاپید، رقیب و مخالف نتانیاهو و رهبر حزب "یش عتید"(آینده‌ای هست) برای تشکیل دولت جدید اسرائیل مامور شده است.

شبکه i24news روز دوشنبه گزارش داد که نفتالی بنت، رهبر حزب یمینا در اقدامی که شانس نتانیاهو را برای تشکیل دولت از بین برد، پیشنهاد وی را برای تصدی پست نخست وزیری در دولت ائتلافی راست‌گرا نپذیرفت.

کوشا خودرو بین متن خبر

اگر لاپید ظرف مدت ۲۸ روز نتواند ائتلاف تشکیل دهد، ریولین از پارلمان می‌خواهد که یک نامزد را انتخاب کند و اگر پارلمان قادر به این کار نباشد، انتخابات جدید برگزار می‌شود.

نفتالی بنت، رهبر حزب یمینا پیشتر در یک نشست خبری ابراز تمایل کرد که به منظور جلوگیری از برگزاری انتخابات پنجم، در مسیر تشکیل کابینه با لاپید گام بردارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

در هفته‌های اخیر مذاکراتی میان لاپید و بنت برای تشکیل کابینه ائتلافی شکل گرفته است. این دو سیاستمدار اسرائیلی قصد دارند مقام نخست وزیری را به صورت چرخشی میان یکدیگر تقسیم کنند.

بحران سیاسی در رژیم صهیونیستی عمدتا به دلیل مشکلات قانونی نتانیاهو است، به‌طوریکه برخی از متحدان احتمالی می‌گویند آنها تحت رهبری نخست وزیری که مورد محاکمه قرار دارد، فعالیت نخواهند کرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
کوشا خودرو پایین متن خبر
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟