آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
2بازدید

در پیامی خطاب به اسماعیل هنیه:

سیدحسن خمینی:صبح آزادی را انتظار می کشیم

حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی در پیامی به اسماعیل هنیه تاکید کرد: «اینجانب وظیفه خود می دانم ضمن یادآوری اهتمام ویژه امام خمینی (س) نسبت به قدس شریف و با ابراز احترام ویژه خود نسبت به برادران و خواهران مجاهد در فلسطین اشغالی، خود را در آلام و مصائب ملت قهرمان فلسطین شریک بدانم و از خدای متعال عاجزانه بخواهم تا شرایطی فراهم آورد که در کنار شما به ستیز با سردمداران کفر و نفاق مشغول شوم. یا لیتنا کنا معکم!»

سیدحسن خمینی:صبح آزادی را انتظار می کشیم

به گزارش تابناک به نقل از جماران، متن پیام حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی به رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس بدین شرح است:

بسمه تعالی

برادر مجاهد آقای اسماعیل هنیه

جنایات رژیم صهیونیستی در حق زنان و کودکان ملت قهرمان فلسطین، در سرزمین های اشغالی دل هر آزاده ای را به درد می آورد.

شهادت برادران و خواهران ما توسط دژخیمان اشغالگر، بی تردید خون ملت های مسلمانان و آزادیخواهان را به جوش آورده و عزم آنها را با همت شما همراه می کند.

اینجانب وظیفه خود می دانم ضمن یادآوری اهتمام ویژه امام خمینی (س) نسبت به قدس شریف و با ابراز احترام ویژه خود نسبت به برادران و خواهران مجاهد در فلسطین اشغالی، خود را در آلام و مصائب ملت قهرمان فلسطین شریک بدانم و از خدای متعال عاجزانه بخواهم تا شرایطی فراهم آورد که در کنار شما به ستیز با سردمداران کفر و نفاق مشغول شوم. یا لیتنا کنا معکم!

امروز بیش از هر زمان دیگر ملت های مسلمان به وجود فرزندانی چون شما افتخار می کنند و از سران خائن کشور های عربی که داعیه مسلمانی دارند و شریک جنایت صهیونیست ها هستند ابراز انزجار می کنند.

ما با ابراز تعظیم در برابر فداکاری های زنان و مردان و کودکان فلسطین و ایمانی راسخ به وعده الهی، صبح آزادی را انتظار می کشیم. الیس الصبح بقریب.

إِذا الشَّعْبُ یوماً أرادَ الحیاةَ

فلا بُدَّ أنْ یَسْتَجیبَ القدرْ

ولا بُدَّ للَّیْلِ أنْ ینجلی

ولا بُدَّ للقیدِ أن یَنْکَسِرْ

برادرتان، سید حسن خمینی

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

اسدی-یک بازنشسته۱۴۰۰/۰۲/۲۵ ۰۱:۲۸

آزاد شدن از کی وچی ؟ مگر الان آزاد نیستیم ؟لطفا" شفاف سازی کنید چون ما فکر میکردیم که هم آزادی داریم وهم امنیت و...........

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.