دستیار سابق آنتونیو کونته در استقلال
خبرگزاری رسمی ایتالیا از آغاز همکاری دستیار سرمربی سابق تیمهای فوتبال یوونتوس و چلسی به عنوان مشاور فنی سرمربی استقلال خبر داد.
به گزارش تابناک ورزشی، خبرگزاری رسمی ایتالیا (ANSA) در خبری به نقل از احمد مددی، مدیرعامل باشگاه استقلال نوشت که آنجلو آلسیو دستیار سابق آنتونیو کونته به عنوان مشاور فنی فرهاد مجیدی سرمربی آبیهای تهران انتخاب شد.
آنسا در ادامه خبرش به نقل از مددی اعلام کرد که آلسیو لازم نیست در استقلال حضور فیزیکی داشته باشد و روی نیمکت این تیم بنشیند بلکه او صرفاً باید پیگیر نتایج تیم باشد و توصیههای فنی لازم را به سرمربی تیم انتقال دهد.
آلسیوی 56 ساله از سال 2010 تا سال 2019 به عنوان دستیار آنتونیو کونته در تیمهای سیهنا، یوونتوس، تیم ملی ایتالیا و چلسی فعالیت داشت و بعد از آن در ماه ژوئن سال 2019 به عنوان سرمربی کیلمارناک اسکاتلند استخدام شد هرچند تنها شش ماه بعد از این تیم اخراج شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
مثل اینکه این تیم استقلال قسم خوردن درست نشن. پول یورویی این دستیار رو کی میخواد بده؟ حتما فرزاد مجیدی. برید اخلاقتون رو درست کنید. اگر سرمربیهای مونیخ، بارسا و رئال رو هم بیارید تا وقتی که فرافکنی و هوچی گری میکنید هیچی نمیشید. تقصیرها رو هم مثل همیشه گردن دیگران میندازید.
نع این طوری نیست
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.