آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

عدم حضور وزیر نیرو در مجلس مشکوک است

عدم حضور وزیر نیرو در مجلس با وجود خاموشی های مکرر مشکوک است/ مجلس با قوت موضوع را پیگیری می کند

عدم حضور وزیر نیرو در مجلس مشکوک است

به گزارش «تابناک»، فریدون عباسی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت گفت: اگر چه سال گذشته مجلس کمک های فراوانی به وزارت نیرو کرد تا بتواند پول آب و برقی که مردم پرداخت می کنند و به خزانه می رود، از سازمان برنامه بگیرد و صرف نوسازی، تعمیرات و رفع اتلاف شبکه کند، همچنین بدهی خود را به نیروگاه های تولید برق پرداخت کند، اما علی رغم اینکه این کمک صورت گرفت، سازمان هدفمندی یارانه ها که زیرنظر سازمان برنامه و بودجه است، از پرداخت مبالغ مصوب قانونی خودداری کرده و وزارت نیرو با مشکلاتی مواجه شده است.

نماینده مردم کازرون و کوهچنار در مجلس یازدهم ادامه داد: همچنین مقرر بود که وزیر محترم نیرو از ابتدای سال جاری به همراه معاونان در مجلس حضور داشته باشد، اما به بهانه کرونا این موضوع معطل مانده، هر چند هفته گذشته قبل از آغاز خاموشی ها کمیسیون انرژی موفق شد وزیر و معاونان را در جلسه خاص رسیدگی به مشکلات مردم به مجلس بکشاند، اما با جواب های غیرقابل قبول در رابطه با خاموشی ها روبرو شدیم، لذا در ادامه مقرر شد که در هفته جاری نیز جلساتی برای رفع مشکل خاموشی ها در سراسر کشور برگزار شود، اما متاسفانه مسئولان اصلی وزارت نیرو صبح امروز به دلایل نامعلوم در جلسه کمیسیون انرژی حضور پیدا نکردند و از آنجا که این موضوع قابل قبول نیست از مجاری قانونی، نسبت به برخورد با اینگونه مسئولان اقدام خواهیم کرد.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس افزود: وزیر نیرو نیز می بایست در جلسه این هفته مجلس به سوالات نمایندگان در رابطه با کاستی های موجود پاسخ می داد، اما ایشان هم از حضور در مجلس عذر خواسته است، لذا به اطلاع مردم شریف ایران می رسانیم که این مسائل و کمبودها مشکوک است و مجلس با قدرت موضوع را دنبال خواهد کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۳ ۱۱:۲۲

مجلس انقلابی

یعنی همین

اکبر۱۴۰۰/۰۳/۰۳ ۱۰:۵۷

سلام نماینده محترم، لطفا وزیر نیرو و مدیرعامل توانیر را استیضاح نمایید. تا کسی جرات جسارت نداشته باشد.

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۳ ۱۰:۵۰

چرا مشکوک؟؟بنده خدا مشغول تنظیم جدول خاموشی هاست. شاید هم پشت ترافیک چهار راه های بی برق داره به برنامه ریزی برای اینده فکر میکنه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.