آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3737بازدید

سليمي‌نمين: ارسال مدارك فسادجاسبي به مرتضوي

عباس سليمي‌نمين طي سخناني در دانشگاه فردوسي مشهد اعلام كرد، نخستين سري مدارك تخلفات اقتصادي جاسبي را براي سعيد مرتضوي دادستان انقلاب و عمومي تهران ارسال داشته است.

وي كه قرار بود در آمفي‌تئاتر دانشكده فني اين دانشگاه پيرامون آنچه مفسده مديريتي رياست دانشگاه آزاد مي‌خواند سخن بگويد، سخنان خود را در جمع دانشجويان كه در مسجد دانشگاه گرد آمده بودند، ايراد كرد و خاطر نشان ساخت: ارسال مدارك ساير تخلفات اقتصادي آقاي جاسبي براي دستگاه قضايي در طول هفته‌هاي آينده نيز استمرار خواهد يافت.

سليمي‌نمين در اين جلسه كه به دعوت دانشجويان دانشگاه فردوسي مشهد برگزار شده بود، ضمن تشريح ابعاد مفسده مديريتي در دانشگاه آزاد، افزود: در صورتي كه مقامات ذيربط در زمينه بررسي تخلفات پنهاني كه مدارك و اسناد آن به تدريج ارائه مي‌گردد، به وظيفه خود عامل نباشند، اين اسناد را در معرض افكار عمومي قرار خواهد داد.

وي تأكيد كرد: اين جانب بر اساس وظيفه شرعي و ملي خويش، مطالبي را كه از طريق نيروهاي دلسوز دانشگاه آزاد دريافت نموده‌ام، ابتدا از مسير متعارف و مراجع ذيصلاح، پيگيري مي‌كنم و اميدوارم در همين مرحله، به مفسده مديريتي اين دانشگاه پايان داده شود تا نيازي به گسترش سطح انتشار اسناد نباشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۷/۰۲/۲۳ ۱۱:۳۷

با سلام امید وارم آقای سلیمی و دوستان دیگری که احساس میکنند در جایی حقی ضایع شده دو نکته مهم را مد نظر بگیرند 1- تا قبل از اثباط تخلف در دادگاه صالحه آبروی افراد را محترم بشمارند . چرا که ماپیرو مکتبی هستیم که آبروی انسان را از خون او محترم تر میشمارد . 2- برای بزرگان جامعه ارزش واحترام قائل باشیم و به راحتی نخبگانمان را قربانی نکنیم بالاخره آقای دکتر جاسبی شخصیتی است که سالها در این نظام مدیریت نموده . در هیچ کجای دنیا چنین نمیکنند . این به این معنی نیست که در حکومت اسلامی کسی که مسئول شد مصونیت ذاتی پیدا میکند ولی تا وقتی در دادگاه صالحه جرمی اثباط نشده حرمتی مضاعف دارد زحمات شبانه روزی مسئولین که برای انجام کار اجرایی متحمل میشوند حقی به گردن جامعه ایجاد میکند .این افراد در صحنه بین المللی آبرو و مدافع ایران هستند .خداوند تبارک و تعالی عاقبت همه ما را ختم به خیر نماید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.