آخرین خبرسربازان آمریکا و اسرائیل دیگر ‌در امان نخواهند بود
3بازدید

ممنوعیت حضور در جلسه کنکور با چادر در کرمانشاه!

در اقدامی عجیب در روزهای برگزاری کنکور سراسری در کرمانشاه به صورت اجباری حجاب چادر از سر داوطلبان خانم با وجود تردد آقایان برداشته شد.

ممنوعیت حضور در جلسه کنکور با چادر در کرمانشاه!

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، پنج شنبه، جمعه هفته گذشته و شنبه هفته جاری همزمان با سراسر کشور آزمون کنکور سراسری ورود به دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در کرمانشاه برگزار شد.

کنکوری که سال‌های سال در حال برگزاری است و قواعد و قوانین آن پس از تجربه‌های متفاوت مشخص و شفاف شده و نیازی به تفسیر ندارد.

امسال همانند سال گذشته به واسطه شیوع بیماری کرونا، تعداد حوزه‌های امتحانی افزایش یافته تا حداقل فاصله اجتماعی و دستورالعمل‌های بهداشتی در برگزاری این آزمون بزرگ رعایت شود؛ که در کرمانشاه نیز این مساله با استفاده از ظرفیت حوزه‌های امتحانی مدارس به کار گرفته شد.

بر اساس شکایت داوطلبان کرمانشاهی، برخی از مراکز برگزاری آزمون زیر نظر آموزش و پرورش در شهر کرمانشاه، با وجود تردد آقایان در محل برگزاری آزمون به اجبار داوطلبان خانم را به برداشتن حجاب چادر مجبور کردند که در نوع خود اقدامی عجیب به حساب می‌آید.

با اطلاع از این مساله خبرنگار مهر پیگیر صحت این ماجرا و بررسی زوایای آن شد.

یکی از داوطلبان کرمانشاهی کنکور سراسری ۱۴۰۰ که در حوزه امتحانی زیر نظر آموزش و پرورش استان کرمانشاه آزمون داده بود در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: بعد از مراحل تفتیش و حضور در محل آزمون از ما خواستند که چادرهایمان را در بیاوریم؛ که در غیر این صورت بر اساس قانون از آزمون دادن افراد چادری جلوگیری می‌کنیم.

وی افزود: در اعتراض به این اقدام جمعی از خانم‌ها گفتند که اگر آقایان در محل آزمون تردد ندارند مشکلی با در آوردن چادر ندارند اما هیچ قولی برای عدم تردد آقایان داده نشد که این مساله نشان از امکان تردد آقایان به حوزه امتحانی بود.

این داوطلب کرمانشاهی آزمون سراسری تصریح کرد: داوطلبان دیگر به ناچار تسلیم فشار برگزار کنندگان شدند و چادر خود را روی دسته‌های صندلی آویزان کردند اما شخصاً به این مساله تن ندادم و در مقابل این موضوع ایستادگی کردم و مشاهده شد در حین برگزاری آزمون نیز از نیروی خدماتی آقا در محل آزمون استفاده شده بود.

در پیگیری‌های خبرنگار مهر حراست اداره کل آموزش و پرورش قول بررسی داد که منتظر این بررسی خواهیم ماند.

چادر مانع حضور در کنکور نیست / ‏پیگیر‬ مساله حذف اجباری چادر از کنکور در کرمانشاه خواهیم شد

سجاد دادفر مسئول حفاظت فیزیکی آزمون سراسری در کرمانشاه نیز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در هیچیک از برنامه‌های توجیهی برگزاری آزمون به برگزار کنندگان گفته نشده که حجاب چادر مانع برگزاری کنکور است و نسبت به این مساله نیز تذکرات لازم را داده‌ایم که به اجبار نباید مانع حضور افراد چادری شد.

وی افزود: قطعاً پیگیر این مساله خواهیم شد تا مشخص شود با چه هدف و مجوزی این اتفاق رخ داده است.

گفتنی است، با توجه به اعتراض برخی از داوطلبان کنکور سراسری کرمانشاه نسبت به این موضوع، خبرگزاری مهر تا روشن شدن همه زوایای این اتفاق پیگیر ماجرا خواهد بود و آمادگی خود برای انتشار جواب مسئولین آموزش و پرورش در کرمانشاه و برخورد لازم با متخلفین را دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۱۶ ۱۵:۴۵

الکی همه چیز رو بزرگ میکنن.

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۱۶ ۱۵:۰۶

داوطلب خودش خبرنگار بوده با گوشی اومده داخل سالن که عکس بگیره وقتی بهش اجازه ندادن بعد دوباره وارد شده این بار
به اسم داوطلب ، خواستن ببینن گوشی اش همراهش هست یا نه، اون هم نزاشته و رفته با چادر نشسته سر صندلیش،هوچی بازی درآورده،الکی بزرگش کردن،واقعا بعضی ها چقدر عقده ای و بدبختن که برای خبر سازی هر کاری می کنن.

امیر۱۴۰۰/۰۴/۱۶ ۱۲:۴۴

خیلی ساده احتمال تقلب را زیاد می‌کند پس کار خوبی کردند. آفرین! کعبه هم کج نمی‌شود، خانم‌ها هم مطمئن باشند بی‌ایمان نمی‌شوند. سروصدا نمی‌خواهد.

حسین۱۴۰۰/۰۴/۱۶ ۱۱:۱۸

غلط اضافه کردن و باید مجازات بشن
برای این چادر که نماد غیرت و عزته، نماد اسلام فاطمی هست، بهای سنگینی پرداخت شده.
اولا شما که کارشناس شدی و میگی؛ چادر حجاب نیست!!! اتفاقا چادر حجاب برتر است
دوم اینکه؛ کسی که غیرت داره و چادر برسره
حتی مانتو و لباس کامل هم داشته باشه، حاضر نیست دست از چادر برداره
بعدش هم کسی که بخواد تقلب کنه، بدون چادر هم این کار رو انجام میده
خاک بر سر مسئول بی غیرتی که به خودش اجازه ی این جسارت رو داده
باید مجازات بشه

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۱۶ ۱۰:۰۶

کرمانشاه = تگزاس

حمید۱۴۰۰/۰۴/۱۶ ۰۱:۰۰

امکان سرقت تقلب و از این قبیل جرمها با چادر خیلی بیشتر از حالت بدون چادر است این یک چیز واضحی است که کسی آن را توهین بداند یا نداند در اصل این قضیه فرق نخواهد کرد در بازار های هفتگی کرج که محل زندگی ما است بارها دیده‌ایم که بسیاری از کسبه با دقت به زنان چادری که اطراف بساط آنها هستند نگاه می کنند و کاملا مواظب هستند وقتی پای صحبت آنها می نشینی از کثرت سرقت اموال آنها توسط زنان چادری می گویند بعضی از آشناهایمان که در حجاب مقید هستند می گفتند که موقعی که به دانشگاه می رفتند تمام دختران کلاس قبل از نشستن بر صندلی چادر خود را تا می کردند و بر دسته صندلی قرار می دادند و بعد از کلاس آن را بر سر می کردند و می رفتند خلاصه به این سایت تبریک می گویم که تخصص آن را دارید که با یک چیز پیش پا افتاده نصف ملت را به جان هم انداخته آید!

بابک۱۴۰۰/۰۴/۱۵ ۲۰:۵۲

درود به شرف کرمانشاهی ها دمتون گرم

شوکت۱۴۰۰/۰۴/۱۵ ۱۷:۴۹

یک سال هم آقایان چادر کنن مگر همیشه ما باید چادر کنیم

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۱۵ ۱۴:۲۵

احتمالا به طرف مشکوک بوده اند که ابزار تقلب با خود داشته و او هم در مقابل بازرسی بدنی مقاومت کرده بنابر این از او خواسته اند چادرش را بردارد و وبی چون متقلب بوده سر و صدا راه انداخته تا مظلوم نمایی کند. در ضمن چادر حجاب نیست چیزی اضافه تر است که نیازی به آن نیست.

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۱۵ ۱۲:۳۹

خواهشا همه چیو به اسلام ربطش ندید، دیدم چجوری دخترای مانتویی دانشگاه وقتی موقع امتحان میشه بخاطر حاساز تقلب هاشون چادر سر میکنن. تورو خدا اینقدرر مسائل رو بزرگش نکنین. دقیقا کار خوبی کردن چون دقیقا میدونم بخاطر چی بوده

مجتبی۱۴۰۰/۰۴/۱۵ ۱۲:۳۹

مگه آقایون کرمانشاهی به خانوم ها به چه دیدی نگاه میکنم اینطور فیلمی در آوردید

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۱۵ ۰۸:۵۵

حتما فضا گرم بوده ویا مشکوک به تقلب در یک محیط زنانه چه اشکال داره ؟نباید به فرصت طلبان وماجراجویان فرصت داد

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۱۵ ۰۸:۵۱

خب این حرف توهین به خانمهایی است که حجابشان را با مانتو و روسری ویا مقنعه به جا میارن و لزوما از چادر به عنوان حجاب استفاده نمیکنند قطعا پرداختن به این موضوعات تبدیل به قضاوت نا شایست در مورد خانمها میشه .... دلیل قطعی اینکه گفتند خانمها چادر نداشته باشند در سر امتحان کنکور جلوگیری از امکان تقلب است .......... پرداختن ناصحیح و هیجانی به این موضوعات کرامت انسانی را زیر پا میگذازه ...... حجاب یعنی حفظ کرامت و شان و حیای یک خانم که قطعاااااااااا همه خانمها روی این موضوع حساس هستند و برای حفظ آن انطور که در تصور و شان خود میدانند تلاش خواهند نمود ...... این مسایل را اینقدر چنگ نرنیم که نه خانمهای محترمه چادری و نه خانمهای محترمه و محجبه غیر چادری رنجیده نشوند مهم این است که بتونیم در این موضوع تعادل را رعایت کنیم نه اینکه چکشی برخورد کنیم .....

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۱۵ ۰۸:۴۴

من خودم چادری هستم حتی با مانتو و روسری هم باشم حاضر نیستم جایی که نامحرم هست به هیچ عنوان چادرم رو بردارم

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۱۶ ۱۲:۴۳

همیشه اعتدال بهترین کار است....

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۱۶ ۱۰:۵۶

شما بهتره بشینی تو خونه قرمه سبزی درست کنی و بچه بزرگ کنی اینجوری هم شما رحت هستید و هم جامعه

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۱۵ ۰۸:۴۴

برای جلوگیری از تقلب بوده بیخود بزرگش نکنید

عباس۱۴۰۰/۰۴/۱۵ ۰۸:۳۰

واقعا زشت است. مگر با مانتو نمیشود تقلب کرد؟ چرا همه زور ما به یک مشت دختر و زن جوان میرسد و اعصاب آنها را خرد میکنیم. همانهائی که یک زمان به بهانه رعایت حجاب مردم را اذیت میکردند حالا به بهانه دیگر دخترانی که علاقه به داشتن پوشش چادر دارند را آزار میدهند. یاد دارم زمانی بخش نامه صادر کردند که حتما باید مانتو با رنگهای تیره باشد و مردان نباید آستین کوتاه بپوشند حالا طرفدارانشان جلو چادر را میگیرند. عجب زمانه ای شده است!!!

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۱۵ ۰۸:۲۱

چادر دراوردن دنیا خراب شد چه مغزهای یخ زده ای پیدا میشه

حسن۱۴۰۰/۰۴/۱۵ ۰۷:۳۷

مدیرکل باید جواب قاطع داشته باشد

احمد۱۴۰۰/۰۴/۱۵ ۰۷:۳۳

با سلام ندانم کاری مدیرکل آموزش و پرورش می باشد وعواملش
چراکشف حجاب شده
ا

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۱۵ ۰۷:۱۸

اگه بحث تقلبه طرق مختلف هست یه خانم تو اتاقی که نامحرم نباشه تجسس کن والسلام

ناشنلس۱۴۰۰/۰۴/۱۵ ۰۷:۱۶

چه لزوی داشته به اجبار چادر ازسرشون دربیارن چه زیر چادر مانتو وروسری باشه یانباشه

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۱۵ ۰۷:۱۵

تو کشوری که حاکمیت اسلامی هست چطور تونستن همجین کاری کنن این افراد باد پاسخگو بلشند

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۱۵ ۰۴:۲۹

هر دم ازین باغ بری می‌رسد.
بیجا کردند گیر دادن باید با مسئولین جلسه بشدت برخورد بشه.

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۱۵ ۰۱:۵۷

کارآموزش وپرورش بسیار بی جا بوده ،مگه مردها که چادرنمی‌ پوشن‌‌ نمیتونن تقلب کنن؟ تو اجتماع بی حجابی وتعدادشون سربه فلک کشیده‌ همین ۴تاچادری وباحجاب‌‌‌ روهم‌میخوابن‌ به‌‌هربهونه‌ ای‌ جمع‌کنبد؟

مبین۱۴۰۰/۰۴/۱۵ ۰۱:۴۶

مثل همه مبادی عبور و مرور عمومی و البته حساس(که در اینجا اون مورد حساس رو ظاهراً مثل اینکه بعضی از ساده لوحان عزیز و کم آگاه و یا مغرضانِ آگاه! ، بحث تقلبِ صرف مطرح می‌کنند!)، قسمت آقایان رو مَردها، و قسمت بانوان رو خانمها در همون محوطه (اتاق) تفتیشِ بدنی می‌تونن و میشه چک کرد، همانطور که تابحال در همه جایِ این مرز و بوم و در یک همچین اماکنی اینگونه بوده و هست و ربطی هم به حجابِ چادری یا مانتویی! نداره، نشون به اون نشون که تابحال در هیچ جای این مملکت تا حالا مشکل و بهانۀ اینچنینی و به این وضوح دیده و شنیده نشده بود! که در خوشبینانه ترین حالتش میشه این پیشامدِ بودار! رو به سلایقِ شخصیِ اون شخص و یا اشخاصِ مسئول و ممتحن در اون حوزه مذکور(که ظاهراً در این گزارش: یکی از حوزه های امتحانی در کرمانشاه بوده) ربطش داد و در حالت جدی تر و موشکافانه تر: قطعاً و بلا شک به توطئه و دسیسه های برنامه ریزی شده که به دستِ افرادِ بازی خورده، در کنارِ مطلعینِ آگاه و آموزش داده شده، انجام و صورت گرفته. و هدف و انگیزه شان هم همیشه این بوده و هست که یک مسئله و مشکلی رو در یک مقیاسِ کوچکتر در یک جایی عَلَم کنند تا با واکنشهای مردم و مسئولینِ مربوطه به اون معزل، به یک ارزیابی و جمع بندی واقعی و میدانی برسند که آیا این روش و حربه برای پیاده سازیِ مقاصدِ شومشان کارگر افتاده و جواب میده یا نه؟ اگر جواب داد که دنبالِ پر و بال دادنِ به آن و تکرار و پیاده سازیِ آن در زمانها و مکانهای مشابه و برنامه ریزی شده دیگر بروند و ادامه اش بدهند. و اگر هم جواب نداد که دنبالِ نسخۀ کارا تر و پیچیده ترش برن تا به اون هدفِ شوم و نهایی:( که ایجاد اختلاف یا بی تفاوتی و سست کردنِ اعتقاداتِ ملی و مذهبیِ یک ملت در بسترِ زمان و نسلهایِ آتیِ اون مرز و بوم و صاحبان و میراث داران اون عقیده و مرام و مسلک الهی و ملی در اون آب و خاک - که در اینجا بنظر جامعه هدف آنها همان جوانانِ دهه هفتاد به بعد و ... هستند) که در سر دارن، جامۀ عمل بپوشانند. بنابراین لازمه که فرد فرد ما در مقابل هر موضوعِ حتی بظاهر کم اهمیت و جزعی و فرعی! ، همواره هشیار و فکور و مسئول بوده، و پاسدار و حافظی شایسته در قبال این فضا و امنیتِ ... که خونها و جانهای پاک و فداکار، نثارش شده و همچنان میشه، باشیم.

علی۱۴۰۰/۰۴/۱۵ ۰۰:۲۲

مگه هرکی دلش هرکاری خواست بایدبکنه بایداین افرادبه شدیدترین شکل مجازات بشن چون اگراین اقدام صورت نگیره چون به عقیده وارزشهای اکثریت ملت بزرگ ایران توهین شده ممکنه عواقب بسیاربدی برای این قانون شکنان و خیانتگران داشته باشه وترو خشک باهم سوخته شود

محمد ابدی۱۴۰۰/۰۴/۱۵ ۰۰:۱۶

با چنین فاجعه ای باید واقعا قاطع برخورد نمود.
اولا آزادی افراد را سلب نموده اند. ثانیا به حریم بانوانی که به اعتقادات خود پایبند بوده اند، تعرض نموده اند. ثالثا بر خلاف آموزه های دین حنیف اسلام و صد البته رسمی کشور رفتار کرده اند. اگر چنین رفتاری در غرب صورت می گرفت و برخلاف قوانین آن کشور رفتار می شد، چه بر سر دولت آن کشور می آمد؟ رابعا این رفتار شنیع از سوی پرسنل دولتی انجام شده. خامسا هنگام کنکور استرسی را به بانوان عفیف وارد کرده اند که حتما در نتیجه امتحان آنان تاثیرسوئ گذاشته و در مقابل باعث جلو افتادن آنانی شده که این تقید را نداشته اند.
سادسا به فرمایش امام خمینی ((چادر حجاب برتر است.)) بی احترامی کرده اند.

و در پایان لازم است برای جلوگیری از شیطنت بعضیها !!! اضافه کنم منظور از مجموعه مطالبی که به برخی از آنان اشاره کردم، به معنای بی قیدی آنانی که چادر نداشته اند نیست.

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۱۴ ۲۳:۴۹

البته خیلی کار زشتی کردن وقتی یه زن واقعا با شخصیت با اصالت باشه براش سخته اندامشو یه نامحرم ببینه شما که میگید انگار لختشون کردن برای چادری های واقعی سخته البته شماهای بی بندبار این چیزا رو نمیفهمین

مریم۱۴۰۰/۰۴/۱۴ ۲۳:۳۴

موقع گشتن حراست کاملا زیر چادر رو هم میگرده بعد اجازه میده برن داخل سالن، در این صورت که تقلب ندارن دیگه چه لزومی به برداشتن چادر هست؟؟

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۱۴ ۲۱:۰۹

حتمابیسیم یاموبایلی زیرچادرداشته زیرلب میخوانده جوابش رابه گوش اومیرسانده اندوالادلیل دیگری که به آنهااجازه دهدچنین برخوردی بایک زن مسلمانی شودهرچه هم باشدباطل است ومنطقی نیست...

مهدی۱۴۰۰/۰۴/۱۴ ۲۰:۱۰

بابا این غربگراها تا کجا میخان پیش برن.

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۱۶ ۰۸:۵۹

تا نقطه مقابل اونجایی که شما طالبانی ها می خواهید پیش بروید.

علی۱۴۰۰/۰۴/۱۴ ۱۸:۵۸

کار خوبی کردند چون خیلی عا زیر چادر برگه تقلب دارن وهیچ چوری نمیشه بهشون ثابت کرد که تقلب اوردی

ج۱۴۰۰/۰۴/۱۴ ۱۸:۳۹

اشکالنداره.. بخشش لازم نیست مجازاتش کنید .. ویرگول کجای جمله باشه بهترهست.

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۱۴ ۱۸:۳۲

همون کسی که اعتراض کرده شرط میبندم که هدف تقلب داشته و گرنه چادر رو برداشتن درست ولی زیرش مگه مانتو نبوده این چ حرفهای مفتیه که میزنند

امیررضا تژدان۱۴۰۰/۰۴/۱۴ ۱۸:۱۷

من یکی از مطلعین این قضبه در استان کرمانشاه هستم، اجباری در سر جلسه کنکور برای چادر نبوده و درحد یک نوصیه بوده اصل مطلب هم برخورد با حجاب نبوده بلکه هدف ایجاد عدالت آموزشی از طریق برگزاری آزمون بدون تقلب بوده در حالی که فقط به خانم هایی که مانتو و چادر هم زمان داشته اند چنین توصیه ای شده و مدیر مدرسه ای که در کرمانشاه روی آن بحث است خود چادری ، مومن و واقعا توانمند است برخوردهای رسانه ای و چنین جریان سازی هایی فقط باعث دلسردی افراد توانمند است....

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۱۴ ۱۸:۰۸

کسانی که تقلب درکنکور رامطرح میکنید آیامیدونید که درکنکور اصلا تقلب معنی نداره آن هم زیر چادر، چرا حرف بدون کارشناسی میزنید.

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۱۴ ۱۷:۳۹

چرا وقتی به زور میگن چادر باید درآورده بشه یه عده که دم از آزادی عقاید میزنن خوشحال میشن مگه شما نمیگین آزادتری عقیده ما هم عقیدمون چادر پوشیدنه نباید به زور از سرما در بیارن اونم تو جامعه اسلامی

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۱۴ ۱۷:۳۵

آیه صریح قرآن بر چادر دلالت دارد. تحت هیچ شرایطی نباید چنین می شد. عامل یا عوامل آن شناسایی و برخورد شود. اونایی که میگن چه اشکالی داره. خجالت بکشن . یا نمیدانند و یا عمدا چنین میگن.

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۱۴ ۱۷:۱۳

کسی که عیب نداشته باشه واسه هر چیزی عیب نمی گیره حالا معلوم نیست که اینا چادری بودن شاید چادر رو میخواستن فقط تو کنکور سر کنن وکارشونو بکنن

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۱۴ ۱۷:۰۳

لطفا در مورد جاهایی هم که باید اجبارا چادر سر کنیم گزارش بگیرین.مثل برخی بیمارستانها و.......

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۱۴ ۱۶:۴۸

سلام
مردم رو نمیشه مجبور کرد خلاف عقایدشون عمل کنن
آموزش و پرورش خودش باید تمهیدات لازم جهت اطمینان از حصول تقلب رو ایجاد کنه
اگه تفتیش تو اتاقک انجام بسه و خود فرد و چادر رو خوب تفتیش کنن دیگه چه شائبه ای میمونه
یا اینکه از حصور آقایون ممانعت کنن در جلسه خانم ها
حریم زن محترمه و اگه کسی دوست نداره حتی یک نفر مرد اون رو بدون چادر ببینه این حق و انتخاب اونه کسی نباید اون رو وادار کنه به کاری که مخالف اعتقادش هست
اعتقادی که برای قانونی شدنش خونها داده شده تا این حق اعمال بشه
شما اگه برات مهم نیست و اعتقادی به حریم و حرمت نداری
دلیل نمیشه ما تو سرزمین آرمانهامون نتونیم به آرمانهامون عمل کنیم شما اگه رویای یه جامعه دیگه رو دارید بهتره برید تو همون جامعه و سرزمین ما رو به اهلش بسپرید

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۱۴ ۱۶:۴۰

واقعا براتون متاسفم
درستش اینه که کار تفتیش رو با دقت و حوصله و در یک اتاقکی انجام بدن که طرف ده لایه حجاب هم داشته باشه نشه تقلب کرد. و الا باید ملت رو لخت بفرستن تو جلسه که احتمال تقلب نباشه

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۱۴ ۱۶:۳۱

باید تاسف خورد برای جامعه ای که حیا رو خورده و غیرت رو قی کرده امیدوارم آنهایی که نظر دادن بدون چادر مشکلی نداره کم سن و سالهای باشند که هنوز عقلشون کامل نشده هر کسی حق داره بنا بر فطرت ذاتی خودش پوششی که در اون راحت تره رو انتخاب بکنه.

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۱۴ ۱۶:۳۰

اگه سازمان سنجش منع استفاده از پوشش چادر رو گفته بود، یه چیزی. اگه نگفته بنظرم اصلا کار بجایی نکردن. اگه برای تقلب میخوان جلوگیری بشه، راه دیگه ای پیدا میکردن.

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۱۴ ۱۶:۱۵

جای تأسف دارد. عاملین باید به مراجع قانونی معرفی شوند.

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۱۴ ۱۶:۰۵

اتفاقا ایرادی هم ندارد
چه بسا کلی تقلب پشتش باشه

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۱۴ ۱۵:۵۸

اینها فکر کردن ایجا فرانسه است که بی در و پیکر باشه کسایی هم میگن برای تقلب انگار بی حجاب باشند تقلب نمی کنند متاسفم برای کسایی اسلام رو به مسخره گرفتن اول میگن چادر بردار بعد چیزهای دیگه خوب تو کشور کم نیستند از این ها

امید۱۴۰۰/۰۴/۱۴ ۱۵:۴۹

درود خوب قطعاااابرای جلوگیری از تقلب بوده . چرا ی طور دیگش میکنید؟!!! بعد مگر چادر فقط حجاب؟!!!! مگر زیرچادر حجابی نبوده؟!!! بخداااادم میمونه چی بگه !! شایعه سازی وشایعه پراکنی و ی کلاِغ چهل کلاغ کردنها بس !! چه بسا چادرتواین شرایط ابزار خوبی برای تقلبهای متنوع و رسیدن به مقصودوعوام فریبی میتونه باش. یکمی بادید منطقی تر و واقع بینانه تر به موضوع نگاه بش . وازموضوع چیزدیگری ساخته نشه. من خووگ ی دوست دبیرستان داشتم دقیقاا زیرچادرش موقع امتحان کتاب وجزوه هم بازمیکرد و تومارهای تقلبی باخودش همراه میساخت. اینکه دیگه کنکور وقوانین بایدرعایت بشه . وحتما پیش امده بود که تقلبی بااین ابزار هم صورت بگیره درکنکور.

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۱۴ ۱۵:۳۷

طوری نوشته شده که کشف حجاب شده. چادری که روی مانتو است چیزی به حجاب اسلامی مانتویی اضافه نمیکند که ازنظر شرعی مسله داشته باشد. اقایان تردد میکند.... مگر همه جا اینطو ی نیست. ان به خاطر جلوگی ی ازتقلب اعمال شده

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۱۴ ۱۵:۳۰

مشکلی ندارد.مانتوهم یک نوع حجاب است.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.