آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
6بازدید

آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی به تعویق افتاد

مدیرکل سلامت و تندرستی وزارت آموزش پرورش گفت: آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی که مقرر شده بود روز جمعه ۱۸ تیرماه برگزار شود، به دلیل آغاز پیک پنجم کرونا لغو شد.

به گزارش مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، محمد محسن بیگی در مورد تاریخ برگزاری «آزمون مدارس نمونه دولتی»، گفت: دفتر سلامت، جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به درخواست معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، در مورد برگزاری آزمون مدارس نمونه دولتی، با توجه به آغاز پیک پنجم بیماری کووید ۱۹و افزایش خطر سرایت پذیری ویروس دلتا در تجمعات، توصیه اکید به تعویق کلیه آزمون‌ها به مدت یک ماه کرده است.

شایان ذکر است، بر اساس برنامه‌ریزی های صورت گرفته مقرر شده بود، آزمون مدارس نمونه دولتی، در روز جمعه، ۱۸ تیرماه برگزار شود

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.