آخرین خبرسخنرانی ترامپ لغو شد
7بازدید
۰

استرالیا: خاک افغانستان را ترک کردیم

«پیتر داتون» وزیر دفاع استرالیا امروز(یکشنبه) گفت که همه سربازان این کشور خاک افغانستان را ترک کردند.

استرالیا: خاک افغانستان را ترک کردیم

 

به گزارش تابناک به نقل از آرتی، داتون در گفتگو با شبکه خبری اسکای نیوز اظهار داشت: این عملیات نظامی پایان یافت اما معنایش این نیست که ما در هیچ عملیات مشترک دیگری با آمریکا مشارکت نخواهیم کرد.

این وزیر استرالیایی با بیان اینکه بیشتر از ۳۹ هزار سرباز استرالیایی در حمله نظامی در افغانستان در طول بیست سال گذشته مشارکت داشتند، تصریح کرد: تعداد این نظامیان در سالهای اخیر از ۱.۵ هزار نفر به هشتاد نفر کاهش یافت.

وی تاکید کرد: استرالیا حتی بعد از خروج از اراضی افغانستان، همچنان متحد این کشور در زمینه مبارزه با تروریسم باقی خواهد ماند.

اوضاع امنیتی افغانستان در آوریل گذشته و پس از اعلام پایان عملیات نظامی آمریکا در این کشور توسط جو بایدن، رو به وخامت نهاد. آمریکا ۹۰ درصد از فرایند خروج نیروهایش از افغانستان را کامل کرده و هم اکنون دیگر کشورهای ناتو در حال خروج از این کشور هستند. در همین اثنا، جنبش طالبان بر شدت حملاتش در شمااری از مناطق افغانستان افزوده و شماری از مناطق هم مرز با کشورهای همسایه را نیز اشغال کرده است. کابل به منظور پاتک گسترده به پایگاههای طالبان در حال برنامه ریزی است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.