آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
1بازدید

حمله تند کیهان به یک سریال تلویزیونی

چنین فضای کپی‌کاری با حضور بازیگران تازه‌کار و نابلد و غلوکاری بازیگران قدیمی‌تر و جملات و دیالوگ‌های زورکی و... همه و همه باعث شده، این سریال علی‌رغم همه هزینه‌ها از کیسه بیت‌المال، برنامه‌ای غیرقابل تحمل (علیه فرهنگ و باور‌ها و اعتقادات مردم) از کار در آید.

حمله تند کیهان به یک سریال تلویزیونی

به گزارش تابناک، کیهان نوشت: مدتی است در ساعات پس از ۲۱ سریالی ظاهرا خانوادگی و گویا برای تشویق جوانان به ازدواج از شبکه دو سیما پخش می‌شود که در واقع بیشتر به ترویج سبک زندگی غربی می‌پردازد.

در این سریال که طبق معمول بسیاری از برنامه‌های نمایشی دیگر، حتی یک خانواده درست و درمان پیدا نمی‌شود (اغلب خانواده‌ها یا پدر ندارند و یا مادر و یا بچه‌ها آواره هستند و...) که بتواند الگویی برای خانواده به عنوان مهم‌ترین رکن جامعه و سبک زندگی اسلامی باشد. در میان جوانان این خانواده‌های از هم گسیخته نیز روابط به شدت غیرشرعی و غیراسلامی جاری است.

این جوانان که گویا از بچگی با یکدیگر بزرگ شده‌اند، مثل شخصیت‌های سریال‌ها و فیلم‌های نوجوانانه آمریکایی، بدون مرزبندی‌های اسلامی و رعایت حریم محرم و نامحرم (از مهم‌ترین ویژگی‌های سبک زندگی اسلامی/ایرانی) با یکدیگر روابط و نشست و برخاست دارند.

کارگردان این سریال که پیش از این سریال‌هایی با مضمون پلیسی و جنایی با تقلید محض از مشابه‌های آمریکایی و هالیوودی می‌ساخت، حالا هم با همان روش «کپی برابر اصل» (البته فقط در سطح) به تقلید ناشیانه از مجموعه‌های مشابه غربی پرداخته و از همین روی حتی طراحی صحنه‌ها و لباس‌ها و کاراکتر‌ها هم به شدت شبه‌آمریکایی از آب در آمده‌اند. چنان که در منازل و کافی شاپ و حتی گاوداری، این گرایش و خودباختگی و شیفتگی جناب کارگردان به شدت توی چشم می‌خورد.

چنین فضای کپی‌کاری با حضور بازیگران تازه‌کار و نابلد و غلوکاری بازیگران قدیمی‌تر و جملات و دیالوگ‌های زورکی و... همه و همه باعث شده، سریال یادشده علی‌رغم همه هزینه‌ها از کیسه بیت‌المال، برنامه‌ای غیرقابل تحمل (علیه فرهنگ و باور‌ها و اعتقادات مردم) از کار در آید.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

محمد۱۴۰۰/۰۴/۲۸ ۰۵:۵۱

با نظر کیهان موافقم مثل همیشه

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۸ ۰۱:۰۸

کیهان چی هست؟

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۸ ۰۱:۰۱

سر حرفای تیراژ1000 تا جدل نکنیم

این حرفا یعنی من هستم

البته با 1000000تیراژم وجود نداره حالا با 1000تا چی میگه

الله واعلم

قاسم۱۴۰۰/۰۴/۲۸ ۰۰:۴۷

به روزنامه کیهان به جد توصیه میکنم دنبال خط نفوذ در صدا وسیما باشید . دلخوش کردن به اینکه از نظر سیاسی مطابق میل شماست کفایت نمیکند ....

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۷ ۲۳:۲۴

یک روزنامه برای تمام شئونات زندگی مردم تصمیم میگیره
کین اینا

علیرضا۱۴۰۰/۰۴/۲۷ ۲۱:۱۲

کیهان، من نمیدونم تو در مقابل مشکلات مردم وظیفه رسانه ای نداری؟

مولا۱۴۰۰/۰۴/۲۷ ۲۰:۲۲

آخه مگه كسي هم تلوزيون شوما رو ميبينه؟

زهره۱۴۰۰/۰۴/۲۷ ۱۹:۲۹

ما که ۹ سال هست ازدواج کردیم اصلا تی وی نداریم چون بودنش تو خونه با این برنامه های مزخرف هزینه اضافیه.

Ahmad۱۴۰۰/۰۴/۲۷ ۱۷:۵۸

کیهان تو ببین چقد طرفدار داری بعدش قضاوت کن

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۷ ۱۷:۵۴

کیهان همش حمله میکنه کی دفاع میکنه تیم سراپا هجومی هستند

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۷ ۱۷:۴۸

مدتیه مد شده تا یه حرفی از تلویزیون زده میشه فورا میگن من تلویزیون نگاه نمی کنم, آره راس می گی موقعی نگاه نمی کنی که اون لحظه دست به آب تشریف بردی واگرنه همه سرگرمیت هنین صدا و سیمای خودمونه. مرا دیگه سیاه نکن.

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۷ ۱۷:۴۲

ما که نه صداوسیما نگاه میکنیم، نه کیهان میخونیم.

علی۱۴۰۰/۰۴/۲۷ ۱۶:۴۷

توام دلت خوشه بابا ، بودجه مفت میگیری فقط حرف میزنی ، یکار مفید برا خودت نکردی چه برسه مردم

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۷ ۱۶:۲۵

حتی کیهان هم از صداسیما شاکیه !!!

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۷ ۱۵:۵۴

یه حرف درست هم کیهان زد

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۷ ۱۵:۳۲

واویلا

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۷ ۱۴:۵۷

خدا را شکر سالهاست که تلویزیون نمی بینم

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۷ ۱۴:۵۳

منظورتون کدوم سریاله

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۷ ۱۹:۱۸

سریال زندگی زیباست .

نادر۱۴۰۰/۰۴/۲۷ ۱۴:۵۳

اقای کیهان این سریال فوقش 30 روز از بیت المال هزینه میکند ولی روزنامه شما که 43 سال از بیت المال تغذیه میکند و اصلا هم مشتری ندارد را چه کار کنیم

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۷ ۱۴:۳۲

مدتهاست دیگه تلویزیون ایران نگاه نمیکنم.

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۷ ۲۰:۴۴

۱۶ ساله که تلویزیون ندیدم

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۷ ۱۴:۱۵

فقط شما هستید که این بابا بها میدید

هومن۱۴۰۰/۰۴/۲۷ ۱۴:۰۵

حرف حساب زده کیهان این بار

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۷ ۱۹:۵۳

مگه بلده اصلا

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۷ ۱۴:۰۳

کیهان جان تو فکرت مسمومه کلا.بذار مردم به زندگی شون برسن.ضمن این سریال اصلا فکر نمیکنم بیننده داشتع باشه حالا تئ بیا تبلغ اش کن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.