رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
0بازدید
۱

بازیکنان ماشین‌سازی هتل را ترک کردند، بازی پرسپولیس درآستانه لغو

پرسپولیس برای قهرمانی نیاز حتمی به پیروزی در این دیدار خارج خانه دارد و تیم ماشین سازی از دو هفته قبل سقوطش به لیگ دسته اول حتمی و مسجل شده است.

بازیکنان ماشین سازی تبریز به عنوان‌ تیم میزبان، اردوی پیش از مسابقه را ترک کردند تا دیدار پرسپولیس - ماشین سازی در آستانه لغو قرار گیرد.

به گزارش تابناک ورزشی، قرار بود تا ساعت ۱۰:۳۰ امروز بخشی از قرارداد بازیکنان ماشین سازی پرداخت شود تا آنها با روحیه بیشتری به مصاف پرسپولیس بروند اما این اتفاق تا ساعت ۱۲:۳۰ رخ نداده تا بازیکنان خشمگین تیم تبریزی، اردو را ترک کنند.
 
شنیده ها حاکی از آن است که شش بازیکن تیم ماشین سازی اردو را ترک کردند و بقیه بازیکنان هم در لابی هتل حضور دارند و آماده ترک اردو هستند.

به این ترتیب تعداد بازیکنان این تیم تبریزی برای مصاف با میهمان تهرانی به حدنصاب حداقل قانونی نمی رسد! پرسپولیس برای قهرمانی نیاز حتمی به پیروزی در این دیدار خارج خانه دارد و تیم ماشین سازی از دو هفته قبل سقوطش به لیگ دسته اول حتمی و مسجل شده است.

عدم حضور قعرنشین لیگ مقابل صدرنشین مسابقات، امید های سپاهان برای توقف رقیب را کمرنگ تر خواهد کرد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۹ ۱۳:۱۱

اگر حاضر به انجام بازی نشوند نتیجه سه بر صفر به نفع پرسپولیس بر طبق قوانین فیفا اعلام خواهد شد .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.