آخرین خبرشهباز شریف: تعاملات اخیر با ایران و دیگر کشورها مثبت بوده است
6بازدید
۵

پلیس ۲۷۷۰ خودرو را از جاده‌های شمال برگرداند

سرپرست پلیس راه مازندران گفت: متاسفانه مبادی ورودی استان عصر دیروز شاهد ترافیک سنگین بود اما اکنون آمدوشد خودروها در جاده‌های هراز، چالوس، سوادکوه، کیاسر و محدوده درون‌شهری عادی و روان است.

پلیس ۲۷۷۰ خودرو را از جاده‌های شمال برگرداند


به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ هادی عبادی سرپرست پلیس راه مازندران با بیان اینکه ماموران پلیس راهور در راستای اجرای مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا و ممنوعیت سفر به مازندران در ۶ محور اصلی کندوان، کیاسر، هراز، سوادکوه و دو محور ارتباطی شرق و غرب استان مستقر شده‌اند، گفت: ۲۷۷۰ دستگاه خودرو با پلاک غیربومی که فقط در ۲۴ ساعت گذشته قصد ورود به مازندران را داشتند، اعمال قانون شدند و به مبدا بازگشت داده شدند.

او افزود: مالکان ۲۲۹ دستگاه خودروی غیربومی که قصد ورود به مازندران را داشتند از قانون تمکین کردند و به مبدا بازگردانده شدند، اما ۲ هزار و ۵۴۱ دستگاه خودرو نیز اعمال قانون شدند.

سرپرست پلیس راه مازندران ادامه داد: ۵۵ هزار و ۷۲۹ دستگاه خودرو که از ابتدای امسال تاکنون قصد ورود به استان را داشته‌اند اعمال قانون شده و ۱۶ هزار و ۸۰۶ خودرو هم به مبدا بازگردانده شدند.

سرهنگ عبادی با بیان اینکه سفرهای درون‌شهری و برون‌شهری در تمام رنگ‌بندی‌ها ممنوع شده است، ادامه داد: این طرح شامل خودروهای مسافربری و باربری نمی‌شود.

او افزود: متاسفانه مبادی ورودی استان عصر دیروز شاهد ترافیک سنگین بود، اما اکنون آمدوشد خودروها در جاده‌های هراز، چالوس، سوادکوه، کیاسر و محدوده درون‌شهری عادی و روان است.

مرکز کنترل ترافیک پلیس راه مازندران با شماره ۲۱۸۲۴۴۳۴ و ۲۱۸۲۴۴۲۰ با پیش‌شماره ۰۱۱ به طور شبانه‌روز آماده پاسخگویی در خصوص وضعیت راه‌های استان است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

هادی۱۴۰۰/۰۴/۲۹ ۲۰:۲۰

پس اینهمه پلاک تهران الان تو مازندران چیکار میکنه؟ یعنی برگ جریمه رو میدن دستشون و بعد میذارن که بیان

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۹ ۱۸:۲۶

مدیون هستید فکر کنید کرونا برای دولت درآمد دارد
مدیون هستید که فکر کنید دولت نمیخواهد کرونا تمام شود

عباس۱۴۰۰/۰۴/۲۹ ۱۸:۰۲

برعکس صحبتهای پلیس راهور دیشب از ساعت هشت شب خودروهای زیادی از اتوبان چالوس بطرف شمال رفتند و هیچ خودرویی برنگشت و هیچ کجا جلوی خودروها را نگرفتند و احتمالا جریمه ای هم در کار نبوده است.

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۹ ۱۶:۱۹

۲۷۷۰ خودرو = ۲۷۷۰ بیشعور

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۹ ۱۵:۴۸

جریمه ها بین شهرها و جریمه شبانه عجب منبع درامد خوبی شده
...برو جلو

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.