رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
1بازدید
۰

آیت الله صدیقی، امام جمعه موقت تهران:

گروه صنعتی ایران خودرو در عرصه خودکفایی و تولید محصولات جدید، خط شکن است

آیت‌الله صدیقی امام جمعه موقت تهران، از دستاوردهای خودکفایی در شرکت ساپکو و مرکز تحقیقات گروه صنعتی ایران خودرو و محصول جدید تارا و محصول پروژه K125 بازدید کرد.

گروه صنعتی ایران خودرو در عرصه خودکفایی و تولید محصولات جدید، خط شکن است

به گزارش تابناک به نقل از ایکوپرس- امام جمعه موقت تهران، در حاشیه این بازدید اظهار کرد: عملکرد مجموعه ارزشمند گروه صنعتی ایران خودرو، در راستای منویات مقام معظم رهبری و لبیک گفتن به خون شهدا و در مسیر اعتلای کشور و بر محور فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌‌ها» قرار گرفته است.
آیت الله صدیقی، افزود: این مجموعه نقش و سهم ارزشمندی در توسعه خودکفایی، افزایش رضایت مشتری، ایجاد اشتغال و پیشگیری از آفت‌های اجتماعی ناشی از بیکاری در کشور داشته است و این حجم از ایثار، تعهد و مسوولیت در کمتر جایی قابل مشاهده است.
امام جمعه موقت تهران ضمن قدردانی از زحمات مدیران ارشد و کارکنان گروه صنعتی ایران خودرو و ساپکو و خط‌شکنی‌های انجام شده در مسیر تولید و خودکفایی گفت: بر اساس آمار و ارقام و بازدیدی که امروز از دستاوردهای خودکفایی و محصولات جدید گروه صنعتی ایران خودرو و مرکز تحقیقات این شرکت و بویژه محصول تارا انجام دادم، این محصولات را به لحاظ طراحی و تولید، نقطه عطفی در صنعت خودروی کشور می‌دانم و امیدوارم افق روشنی پیش روی این صنعت و به‌ویژه گروه صنعتی ایران خودرو باشد و این مسیر با این ریل‌گذاری‌های انجام شده، به لحاظ کمی و کیفی، مایه سربلندی ایران، استقلال جوانان و تحقق منویات مقام معظم رهبری و ان‌شاءالله قطع وابستگی به بیگانگان خواهد بود.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.