آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
4بازدید

روحانی: از مردم طلب عفو می‌کنیم

رییس‌جمهوری گفت: آنچه با مردم گفتیم چیزی برخلاف واقعیت نبود ولی بخشی از واقعیت را به مردم نگفتیم چون آن را مفید نمی‌دانستم و می‌ترسیدم به وحدت ملی صدمه بزند.

روحانی: از مردم طلب عفو می‌کنیم

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز یکشنبه در آخرین جلسه هیات دولت دوازدهم، گفت: در گذشته با مردم صحبت و اعلام کردیم چیزی برخلاف واقعیت نبوده است و آنچه واقعیت بود را به مردم گفتیم. البته بخشی از واقعیت را به مردم نگفتیم و از نظر من نمی‌شد آنها را بیان کنیم به دلیل اینکه من آنها را مفید نمی‌دانستم.

رییس‌جمهوری افزود: یک هدف بسیار بلندی که همه باید دنبال کنیم وحدت ملی است. می‌ترسیدم این دُرّ گرانبها صدمه ببیند. به همین دلیل بسیاری از مسائل را به جان خریدیم و خیلی از اشکالات را پاسخ ندادیم برای اینکه انسجام ملی و وحدت ملی در کشور ما حفظ شود.

روحانی ادامه داد: مردم ما به خوبی آگاهی دارند که شرایط این دولت در چهار سال نخست با چهار سال دوم یکسان نبود. در چهار سال اول از لحاظ داخلی، بین المللی و سرمایه اجتماعی و امید مردم به آینده شرایط بهتری داشتیم. در چهار سال دوم کمی متفاوت بود. به هر حال در چهار سال اول در دوران تعامل با جهان بودیم و به خودمان کاملاً اطمینان داشتیم که حریف قدرت‌های بزرگ در مذاکره هستیم.

وی بیان کرد: حتی ‌یک در میلیون تردید نداشتم که در مذاکره با جهان شکست نمی‌خوریم و شکست نخوردیم باز هم اگر مذاکره‌ای بود شکست نمی‌خوریم. آنقدر دیپلمات‌ها و حقوقدان‌های قوی و توانمند در خط مقدم داریم که دیدیم که در مقاطع بسیار حساس به پیروزی رسیدیم.

رییس جمهوری تصریح کرد: وقتی در تعامل و در مذاکره با یک یا چند قدرت یا با جهان هستیم آنچه را که پیروزی می‌نامیم نهایت امر است. ممکن است جایی شکست و جای دیگری پیروزی باشد اما وقتی پیروزی ما ۹۰ و شکست ما ۲۰ بود تفاضل ما می‌شود ۷۰، بنابراین می‌گوییم پیروز هستیم و پیروز هم بودیم.

روحانی گفت: آثار آن این پیروزی را هم مشاهده کردید. پیروز یا شکست تنها به گفتن نیست، که کسی بگوید، بلکه علائم و شاخص دارد. اگر بعد از مذاکره در ۲۳ تیر ۹۴ دیدید که تورم کاهش یافته، رشد اقتصادی و اشتغال و سرمایه‌گذاری بالا رفته و صادرات بیشتر از واردات بود و در دهها شاخص دیگر پیروز شدیم.

رییس‌جمهوری افزود: ما که مذاکره نکردیم فقط در سیاست پیروز شویم البته در سیاست هم پیروز شدیم در اقتصاد آثارش را دیدیم البته آرزوی ما این بود.

وی گفت: در اواخر سال ۹۲ تورم ۳۵ درصد را کاهش داده به ۱۵ درصد در سال ۹۳ رساندیم و در اواخر سال ۹۴ نرخ تورم، تک رقمی شد این در حالی است که در سال ۹۵ و ۹۶ و سه ماهه اول سال ۹۷ نرخ تورم تک رقمی بود، اما بعد از اینکه وارد جنگ اقتصادی شدیم نرخ تورم تغییر کرد.

روحانی خاطرنشان کرد: شرایط خیلی روشن و واضح است اگر کسی زمان صلح و جنگ را تشخیص نمی‌دهد باید غصه خورد. این جنگ بر ما تحمیل شد زیرا آغازگر این جنگ نبودیم. اگر دوران جنگ تحمیلی نبود آثار و علائم اقتصادی نشان می‌داد همان روند را ادامه می‌دادیم.

رییس قوه مجریه افزود: اینکه مردم عزیز ما از لحاظ معیشت ناراحت هستند که حق آنها است. باید ببینیم که در شرایط جنگ چه کاری می‌توانستیم انجام دهیم. در شرایطی که نگذاشتند نفت ما صادر شود و صادرات ما را با مشکل مواجه کردند و روابط بانکی ما را مسدود کردند. وقتی روابط بانکی در کشور نباشد و از طریق تراستی و دلال معامله می کنید حداقل ۲۰ درصد درآمد شما کاهش پیدا می‌کند و اگر چیزی وارد می‌کنید ۲۰ درصد افزایش پیدا می‌کند.

روحانی با اشاره به توقف واردات در دوران تحریم، گفت: در این شرایط فشار بر مردم وارد شد و ما بخاطر شرایط تحریم واردات ۲۵۰۰ قلم کالا را متوقف کردیم وقتی واردات ممنوع شود آثارش معلوم است مثلا وقتی واردات خودرو را ممنوع می‌کنیم در داخل گران می‌شود اما چاره‌ای نبود.

رییس دولت دوازدهم یادآور شد: اجناسی که جزو مواد اولیه کارخانجات برای اشتغال است به آن اولویت دادیم. موادی که جزو کالاهای اساسی و برای زندگی مردم بود با ارز ۴۲۰۰ تومانی واردکردیم و همه تلاش خود را در این زمینه انجام دادیم.

روحانی گفت: در شرایط جنگ توزیع کالاهای اساسی کوپنی می‌شود اما جیره بندی نکردیم و در این شرایط کشور اداره شد.

رییس دولت دوازدهم یادآور شد: در جلسات اولیه اقتصادی سال ۹۷ این را تکرار کردم که سیاست من وفور در بازار است جنس باید در بازار باشد اما قیمت دست ما نیست تا جای که بتوانیم باید کنترل کنیم.

معصوم نیستیم

روحانی با بیان اینکه برای کالاهای اساسی از ارز ۴۲۰۰ تومانی استفاده کردیم، گفت: قیمت کالا فقط ارز نیست حمل و نقل و مسائل دیگر هم هست. تورم کل کشور در قیمت جنس تاثیر گذار است ما توان خود را در این زمینه به کار گرفتیم و کار ما بی‌نقص نبوده است، ما عیب داریم و معصوم نیستیم. تلاش این بود که عیب ما کمتر باشد اگر عیب و نقصی داشتیم از مردم عذرخواهی می کنیم واز آنها طلب عفو و رحمت می‌کنیم برای اینکه ما در حد توان اقدامات خودمان را در آن شرایط انجام دادیم.

رییس جمهوری در شرایط جنگ و فشار سخت، توسعه کشور را رها نکردیم، گفت: قاعدتا کشوری که وارد جنگ می‌شود مسیر توسعه را رها می‌کند و به زندگی عادی مردم می‌پردازد. اگر ما برای پالایشگاه بید بلند ۳.۵ میلیارددلار سرمایه گذاری کردیم. برای اینکه فلرها و گازهای که سوخت می‌شود را جمع آوری کنیم این یک کار عظیم و بزرگ بود.

روحانی افزود: در این شرایط بسیار سخت و مشکل، آمار و ارقام ما نشان می‌دهد که در سدسازی ،تصفیه خانه آب و فاضلاب و رساندن آب به روستاها نهایت تلاش خود را کردیم آمار و ارقامی وجود دارد. می‌توان این مقایسه را انجام دهید که حدود یک میلیون نفر از روستاییان عزیز ما سال ۹۲ از آب آشامیدنی سالم و پایدار استفاده می‌کردند و الان هم ده میلیون نفر از آب آشامیدنی استفاده می کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۷:۱۹

نگران نباشید... بخشیده میشه.. یه دو سه ماهی صبر کنید... حالا حالا ها کار داریم...

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۶:۴۱

کلاهی که با بورس سر مردم گذاشتی رو چطور توجیه میکنی؟

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۶:۲۲

آقای روحانی
هرگزبخشیده نمی شویدتاتواین دنیا تخاص پس بدید

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۶:۰۳

در شرایط جنگ اقتصادی عمه من نبود که میلیاردها ارز و طلا رو به باد فنا داد دولت فخیمه شما بود . رانت ارزی 4200 تومانی دستپخت شما نبود؟! بله قیمت کالا فقط ارز نیست و حمل و نقل هم بود همان حمل ونقلی که با سه برابر کردن قیمت بنزین بواسطه تدبیر فرد مدبری چون شما صورت گرفت شما که ادعا داشتید قیمت سوخت تاثیر آنچنانی روی زندگی مردم نداره . روحانی در حق مردم خیلی ظلم کردی

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۵:۵۸

اقای روحانی شکم زن و بچه پس از چهل و چند سال با مذاکره سیره نمیشود نرخ اجاره بهای مسکن با مذاکره به نفع مستاجران نمیچرخد موفق بودی؟ موفق چی بودی موفق دروغ و وعده و وعید ؟ باغ گلابی شما قبل از ترامپ هم خشکیده بود و خبر نداشتی؟!

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۵:۵۴

آقای روحانی مطمئن باش عرق شرم پدران و مرد خانه و استیصال خانمهای سرپرست خانواده و استرس و ناکامی کودکان کار و سلامتی از دست رفته جوانان و مردانی که از فرط ناامیدی به دام اعتیاد افتادند و ... بدرقه شما و دولت تنبل و بی کفایت و ناکارآمد شماست کم نخواهند بود کسانی که در سر پل صراط جلوی شما را بگیرند تا حق و حقوقی که از آنها پایمال کردی به آنها برگردانی. دعای خیر کدخدایتان دنبال شماست.

بوئین زهرا۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۵:۲۵

طلب عفو ؟؟؟ دلار رو چند برابر کردید و اعتراف هم نمودید که برای خرج مملکت و کمبود پول این کار رو کردید و اون هم از جیب مردم و بدبخت کردید ملت و سفره هاشون و اقتصاد و معیشتشون رو ، چه عفوی و چه بخششی ؟ به قول دکتر رضایی باید خیلی از شماها بازخواست و محاکمه بشین اگر حسابرسی در اینجا هست

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۵:۲۱

هربلا به سر مردم آوردي بعد داري مي روي ديگر دستت از قدرت كوتاه شد به فكر طلب حلايت مي كني مردم شما را حلال نخواهند كرد

كامران۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۵:۱۴

پس ميدوني چي به سر ما مردم مظلوم آوردي !!
من هم اصلا تو و اعضا دولت رو نميبخشم.

تو باعث شدي جلو زن و بچه ام در تأمين غدا ومسكن شرمنده بشم.
تو باعث طلاق خانواده ام شدي و زن و بچه ام رو از دست بدم!!!
تو باعث شدي در غم بسوزم و بسازم.

تو چي ؟؟
درآمدت سر جاشه
پول توي حساب داري.
خانواده ات هم كنارت هستن.
مشكل پول مسكن و غدا و پوشاك هم نداري


حالا طلب عفو هم ميكني ؟؟؟
من كه عمرا" بخاطر زندگي از دست رفته ام تو رو نميبخشم و اگه آخرتي باشه مطمئن باش اون دنيا جلوت رو ميگيرم.
عذاب سختي در انتظارته!!!
خداي ما هم بزرگ
يك روز آسيبا به نفع ما هم خواهد چرخيد.

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۵:۱۲

خدا خارت کنه

حمید۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۴:۵۱

نه می بخشیم و نه فراموش می کنیم.

شهروند۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۴:۴۰

ایشان و تمامی کابینه باید ممنوع الخروج و محاکمه شوند

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۴:۳۳

خدا ازت نگذره بیچاره کردی مارو با این گرونی بدبختی که باید 3ساعت صف وایسیم من که حلالتون نمیکنم

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۴:۲۹

ما هم طلب محاکمه می کنیم

اشکان۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۴:۲۳

همین؟ طلب عفو؟
بابت این همه یاس و نومیدی با وعده های توخالی که در بین مردم ایجاد کردی، فقط عفو و خداحافظ؟ واقعا همین؟ یعنی هر کسی مصدر امور شد و در مدت مسئولیتش هر کاری کرد آخرش فقط بگه ببخشید؟ عفو کنید و تمام؟ یعنی اتلاف سرمایه های مادی و معنوی مردم هیچ عقوبتی نباید داشته باشه؟ بگه ببخشید اشتباه شد؟
نمونه آن وعده های واکسن که با جان مردم که عزیزترین داراییشون هست، دادید و جان هزاران نفر را با مدیریت ناکارآمد گرفتید. به نظر می رسه بهتر هست که هیچ گزارشی ندید تا مردم از این بابت اذیت نشن؟ بسه دیگه!!!!!!!!

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۴:۲۲

به خدا قسم هیچوقت به خاطر دروغ هایی که به ما زدی و تمام وعده های دروغ و پوشالی ت نخواهم بخشیدت
اگه به قیامت و عدالت الهای اعتقادی هست منتظر باش

سعید محمدی۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۴:۲۰

مگر شما هنگام انتخابات دور دوم خود، نمیدانستید که ترامپ روی کار است و جنگ اقتصادی راه افتاده که وعده دادید کل تحریم ها را بر میدارید؟
آقای روحانی، ریاست جمهوری چهار ساله هست. افتخاری اگر برای دور اول ریاست جمهوری خود داشتید ( که نداشتید و شاخص هائی هم که اعلام کردید مثبت بوده است، ناشی از ارز پاشی های خزانه پر به ارث رسیده به شما بوده است) پاداش آن را از مردم گرفتید و چهار سال دیگر رئیس جمهور ماندید با رای 24 میلیونی.
اما شما برای چهار سال دوم برنامه دادید که اوضاع بهتر هم خواهد شد. در صورتی که در اثر ارز پاشی های شما ، خزانه کشور تقریبا خالی شد و دیگر کار خاصی نتوانستید انجام دهید و همه شاخص های دور اولتان هم پر کشید و دود شد.
پس شما شکست خورده محض هستید.

ali۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۴:۱۴

نفرینی میکنمت که اگر بگیرد از جهنم برات بدتره
ای خدای بزرگ روحانی رو در خوزستان در حال کارگری در شرکت نیشکر هفت تپه و مستاجر و در حالی که طلاهای زنش رو فروخته و سهام بورس خریده بسوی خودت فرابخوان و اگر این بلا رو سرش آوردی عمرش رو طولانی کن .

آناهیتا۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۴:۰۷

برای اینکه دور دوم رای بیاری تورم رو مصنوعی پایین آووردی و بعد که خیالت راحت شد اقتصاد و تورم و گرانی و.... رو کلا ول کردی... و این سبب نابودی دارایی های اندک اقشار پایین جامعه شد....
اینم بمونه....

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۴:۰۶

با یک عفو ساده که نمیشه ، بایستی قبلا" چندین بار استعفا میدادین .

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۴:۰۴

اگر ترسو نبودی و نقض کنندگان داخلی برجام را به مردم معرفی میکردی کارت به اینجا نمی کشید

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۴:۰۱

اي کاش جسارت داشتي مانع بنيادي توسعه کشور را مي گفتي. ولي بجايش تو سر مردم در جاهاي مختلف بخصوص بورس کلاه گذاشتي. ملت حق دارند ازت نفرت داشته باشند هرچند خودت ان را ايثار سپرانه تلقي مي کني منتهي سپر براي کي (براي سدهاي پيشرفت کشور)

مستمری بگیر تامین اجتماعی۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۳:۵۹

اقای روحانی چطور میگی گرانی دست دولت نبوده گرانی از بی توجهی وبی نظارتی دولت وبه سلطان هایی که بوجود امدن انها همش از بی کفایتی شما بوده شما مردم را بیچاره کردی شما باید. پاسخگو به ملت باشید در دادگاه شما عمدا اقتصاد کشور ومعیشت مردم را داغون کنید بعد عذر خواهی کنید عذر خوااهی مشکلی از مردم حل نمیکند

علی۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۳:۵۹

طلب عفو ، تو وظیفه داشتی کشور را درست اداره کنی ، که نتوانستی ، این مسخره بازیها نیست باید پاسخگویی این همه بدبختی که مردم می کشند باشی،

فرید۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۳:۳۷

من که نمی بخشمت

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۳:۲۰

شما وقتی دیدی نمیتوانی، نمیشود و نمیگذارند باید همون هفته اول استعفا میدادی میرفتی، طلب عفو به چه درد مبخوره

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۳:۲۰

تو یک دروغگویی
هرگز حلالت نمی کنیم.

s۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۳:۱۸

باشه .... اگه دنیای دیگه ای بود ، اونجا همدیگه رو میبینیم ...

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۳:۱۷

هرکس نمیتواند راستگو باشد نباید مسولیتی بپذیرد

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۳:۱۷

8سال عمرمان تلف شد به بدبختی افتادیم طلب عف چه صیغه ای هست .....
دچار بیماری اعصاب وروان شدیم...

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۲:۵۸

آقای روحانی گوشت ما رو تراشیدی و به مسئولین دادی تا ساکت بشن

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۲:۵۴

من هم نمی بخشم ، جز دروغ و فساد ندیدم

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۲:۵۳

نمیبخشم

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۲:۵۱

نشستن در جایی که نباید بنشینی چیزی بهتر از این برای یک جامعه به ارمغان بیاید که مردم در آرزوی گوشت و مرغ و میوه و مسکن باشند.

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۲:۴۷

آقای روحانی من هم از خدا بابت اون رای که به شما دادم طلب بخشش میکنم ای کاش جوانان را تشویق به رای نمی کردم ولی بعد از 96 در هیچ انتخاباتی شرکت نکردم و خدا را از این بابت شاکرم

یک معلم فقیر و از همه جا بریده۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۲:۴۶

من یک معلم هستم فرض کنید من کارم را به درستی انجام ندهم و به بچه‌ها تدریس نکنم و به جای آن، در کلاس مسخره‌بازی درآورم. سپس همه بچه‌ها در امتحانات پایانی مردود شوند در پایان، من به جای محاکمه و پاسخگویی از آنها بخواهم مرا عقو کنند! آیا کسی هست که مرا به خاطر کم‌کاری بازخواست کند؟!
ای دو صد لعنت بر این تدبیر باد!

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۲:۳۹

در برابر جانهایی که بخاطر نبود واکسن گرفته شد.در برابر باغ های که بخاطر نبود آب خشک شدند.در برابر زندگی هایی که به خاطر فقر و گرانی از هم پاشید.خون هایی که در اعتراضات بنزین و آب و ... ریخته شد شما مسئول هستید که مملکت را خوب اداره نکردید و مردم شما را نمی بخشند

مهدی از اهواز۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۲:۳۷

حلالت نمی کنم تا روز قیامت به من و امثال من جواب پس بدی

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۲:۳۳

آقای روحانی تو بخشی از سرمایه من که با کارمندی و هزار زحمت جمع کرده بودم را در موسسه کاسپین و بخشی را هم در بورس نابود کردی. تا قیامت نخواهم بخشید و تا آخر عمر نفریم بدرقه راهت خواهد بود.

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۲:۳۳

انسجام ملی و وحدت ملی از بین رفته است دقیقا بدلیل همان ناگفته ها
نگفتید جون می خواستید سر سفره بمانید
مردم نامحرم نیستند
شما به کسانی که مخالف حامیان شما بودند امتیاز دادید و نمی دانید چه بلایی بر سر انسجام ملی و وحدت ملی اورده اید آقای رئیس جمهور
شما رئیس جمهور بودید نه رئیس غیرجمهور

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۲:۲۷

مملکت داری سخت ترین کار است از توانایی و حوصله شما خارج است شما حتی از پس یک بازی کامپیوتری استراتژی (شبیه سازی) بر نمی آیید. (ای کاش قبل از کاندیدا شدن، یکبار بازی می کردید)

مهدی۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۲:۲۶

عجب پرواند این جماعت...حتی این طلب بخشش هم مسخره کردن مردمه بخدا .....مگه تو اصلا بویی ازان....بردی که حالا طلب بخشش میکنی ...من بخاطر همین بازیهای سیاسی پدرم و بخاطر گیر نیاوردن قرص از دست دادم‌من که ازت نمیگذرم خداهم ازت نگذره ان شالله ....

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۲:۱۹

بابا شما چند روز دیگه داری میری...هر روز هی کنفرانس میزاری حرف میزنی..ول کن برو دیگه....عه

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۲:۱۷

وحدت ملی شما پدر ما را دراورد. ملت به خاک‌ سیاه نشستند جناب روحانی. مردم باعث و بانی را لعنت می فرستند.

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۲:۱۶

من می بخشم، چون می دانم کاره ای نبودید

شمس۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۲:۱۶

ما نه از شما نه هر مسئول دیگری در هر جایگاهی که باشد نمی‌گذریم خدا هم از تقصیرات شما نگذره، عذابتان با حق تعالی

هامد۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۲:۱۳

عفو؟ نه عزیز... این دنیا که کاری از دستمون برنیومد... ایشالا اون دنیا با هم روبرو میشیم

IRANNEJAD۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۲:۱۰

آقاي روحاني ؟؟
من و امثال من كه در طي 8سال به شما و دولتتان راي داديم " هرگز خود را و شمارا " نخواهيم بخشيد. راي مردم به شما به اميد اجراي جمهوريت بود درصورتيكه شما در طي 8سال به دولتهاي پشت صحنه اين مملكت اجازه دادي تا در كارهاي اجراي مملكت دخالت كنند و نگزارند خواسته هاي راي دهندگان به شما در كشور اجرا شود و متاسفانه موفق هم شدند و به من و راي دهندگان به شما حسابي پوزخند زدند كه تصميم گيرنده مائيم نه مردم.!!!

بازنشسته۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۲:۰۸

بدترین دوره دوره ریاست شما بود .خودم به شما بود .2 نوبت رای هم دادم به امیدی ....

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ۱۲:۰۷

خدا ازتون نگذرد مردم را بدبخت کردید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.