درخواست برای استقرار بیمارستان صحرایی در آبادان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفت: به دلیل افزایش بیماران و تکمیل بیمارستان، درخواست استقرار بیمارستان صحرایی در آبادان را داده ایم.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، شکرالله سلمان زاده شامگاه چهارشنبه در جلسه ستاد کرونا جنوب غرب خوزستان اظهار کرد: سرعت انتشار بیماری در منطقه بسیار بالاست اگر وضع به همین منوال ادامه پیدا کند و شهرها تعطیل نشوند فاجعه اتفاق خواهد افتاد.
وی افزود: ظرفیت بیمارستان آیت اله طالقانی آبادان به عنوان بیمارستان مرکزی بستری بیماران کرونایی تکمیل شده است و دیگر جایی برای بیماران جدید ندارد. بخشهای بستری و درمان سرپایی بیماران در تمامی بیمارستانهای تابع افزایش پیدا کرده است و هیچ بیمارستان سفیدی نداریم.
سلمان زاده با اشاره به اینکه از بسیج جامعه پزشکی استان خوزستان درخواست کمک برای برپایی بیمارستان صحرایی در منطقه کردیم، بیان کرد: شرایط کنونی به وجود آمده ناشی از کاهش رعایت دستورالعملهای بهداشتی و عادی انگاری مردم و مسئولان است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفت: غیبت مدعوین جلسه امروز شاخص گویایی برای عادی انگاری مسئولان و تنها ماندن مجموعه بهداشت و درمان در این شرایط بحرانی است.
سلمان زاده با تاکید بر اینکه استقبال از واکسیناسیون در گرو های سنی بالاتر، کمتر است و انتظار داریم شهروندان، بزرگترها را به تزریق واکسن تشویق کنند، عنوان کرد: تمام توان و ظرفیت بخش بهداشت دانشگاه علاوه بر پیشگیری، مراقبت و رهگیری بیماران در اختیار اجرای فرایند واکسیناسیون قرار گرفته است.
وی تاکید کرد: در حال حاضر بهترین راه پیشگیری از بیماری و کاهش ورودی بیمارستانها استفاده از ماسک و تزریق واکسن به گروههای هدف است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.