یک ترور ناکام در عراق

افراد مسلح به یکی از فعالان عراقی در استان واسط تیراندازی کردند که موجب زخمی شدن وی شد.
کد خبر: ۱۰۶۸۷۶۰
|
۱۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۹ 08 August 2021
|
8530 بازدید

به گزارش تابنا، به نقل از شبکه آمریکایی الحره، افراد مسلح به "قاسم بهلول التمیمی"، از فعالان عراقی در شهر الکوت در استان واسط تیراندازی کردند.

وی در جریان این تیراندازی به شدت زخمی شد.

تلاش برای ترور التمیمی در حالی صورت گرفته که بیش از یک ماه است عراقی های مقیم خارج در بیش از ۱۲ شهر در جهان با برگزاری تظاهرات خواهان پایان قتل فعالان و روزنامه نگارانی هستند که با تظاهرات سال ۲۰۱۹ ارتباط دارند.

اعتراضات در مرکز و جنوب عراق اواخر ۲۰۱۹ برای پایان دادن به فساد و بیکاری و فراهم کردن خدمات اصلی آغاز شد. این اعتراضات به گفته عفو بین الملل به کشته شدن دستکم ۶۰۰ تن از جمله تعدادی از نیروهای امنیتی منجر شد.

هیئت سازمان ملل در عراق"یونامی" اعلام کرد که ۴۸ حادثه تلاش برای قتل تظاهرکنندگان از اکتبر ۲۰۱۹ تا ۱۵ مه ۲۰۲۱ رخ داده است. حدود ۲۰ معترض نیز مفقود شده اند.

مه گذشته ایهاب الوزنی، فعال مخالف دولت در حمله مسلحانه شهر کربلا کشته شد. وی رئیس هماهنگی اعتراضات در کربلا بود.

در ژوئن هشام الهاشمی، کارشناس امور گروه های تندرو در بغداد ترور شد. تعداد دیگری از فعالان نیز به همین صورت به دست افراد مسلح ترور شدند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت