آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

جریمه الکترونیکی جایگزین برگه های جریمه

بر این اساس از سال اینده پلیس راهنمایی و رانندگی فرانسه جرائم متخلفان را بصورت الکترونیکی صادر می کند. اجرای این طرح که از ماه نوامبر در پنج منطقه فرانسه آغاز شده است یک سال بطول خواهد انجامید.

پلیس فرانسه از سال آینده بجای صدور برگه های جریمه ،‌ جریمه متخلفان را بصورت الکترونیکی صادر می کند.
 
به نوشته روزنامه لوفیگارو ، شورای وزرای فرانسه هفته گذشته کلیات طرح صدور جرائم رانندگی به صورت الکترونیک را به تصویب رساند. بر این اساس از سال اینده پلیس راهنمایی و رانندگی فرانسه جرائم متخلفان را بصورت الکترونیکی صادر می کند. اجرای این طرح که از ماه نوامبر در پنج منطقه فرانسه آغاز شده است یک سال بطول خواهد انجامید.

هدف از اجرای این طرح صرفه جویی در وقت و واریز شدن سریع پول به حساب دولت و مناطق عنوان شده است. از این پس ماموران بجای قراردادن برگ جریمه زیر برف پاک کن شیشه خودرو ، با کمک یک رایانه جیبی و قلمی الکترونیکی مشخصات خودروی متخلف را وارد دستگاه می کنند. این داده ها سپس به مرکز ملی پردازش تخلفات رانندگی ارسال می شود. این روند در نهایت ده دقیقه طول خواهد کشید. راننده متخلف سپس جریمه خود را در برگه هایی خوانا از طریق پست دریافت خواهد کرد.

کارشناسان معتقدند این طرح منجر به صرفه جویی در هزینه ها و بکارگیری ماموران در بخش های دیگر خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.